EN HELT PERFEKT FRIDAG

17 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale

Reklamelinks: 1. Ganni 2. & Other Stories 3. Anya Hindmarch 4. Ganni 5. Stella McCartney 6. Youngblood 7. Mango 8. Topshop 9. & Other Stories 10. NA-KD 11. Lost Ink 12. & Other Stories 13. Designers Remix 14. 2ND DAY 15. NA-KD 16. & Other Stories 17. Ganni

Vi nupper lige endnu en omgang med en stor håndfuld udsalgsfund. Gode fund kan man jo aldrig få nok af, vel? Udslaget er stadig i fuld gang derude og vi er kommet til det tidspunkt, hvor rabatten har fået et ekstra nøk og hvor der er mulighed for at gøre nogle rigtig gode fund.

Henne hos Boozt kører de f. eks med 15% ekstra på jakker og sko og henne hos Matches får man også 20% ekstra på hele molevitten. Så hvis man går og drømmer om en lækker taske, så var det måske nu, at man skulle slå til.

Hos & Other stories har de også lige sat en masse nye ting ned og det inkluderer flere af deres flotte vinterstøvler. Der går desværre nok lige et par måneder endnu, før vi kan pakke dem væk, så sådan et køb vil slet ikke være så dumt. Selv har jeg blomsterkjoler på hjernen og hvis det ikke var fordi, jeg har købt lidt flere end jeg kan forsvare, her den seneste tid, så havde jeg klart klikket nummer 16 eller nummer 17 hjem.

Kan I have en skøn dag 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HELT PERFEKT FRIDAG