ER DET BARE MIG, ELLER..

TIRSDAGSTIP: 20% EKSTRA PÅ UDSALG HOS MY LÈONTINE

leontine

1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE

Det er blevet tirsdag og derfor skal I selvfølgelig have et lille tirsdagstip. Og ret lækkert et af slagsen, hvis jeg selv skal sige det. Sagen er nemlig den, at jeg igen har fået lov til at dele en rabatkode med jer, til My Lèontine og det plejer I altid at tage så god imod.

I dag kan den endda betragtes som rabat på rabat, for den giver nemlig 20% ekstra på alt udsalg. Ja, ALT udsalg. Og nu er My Lèontine heldigvis en af de webshops, som mener tager det der med udsalg ret alvorligt. Med andre ord, så er udvalget slet ikke til at klage over og det er rabatterne heller ikke. Benytter man koden, så kan man f. eks få et par Stine Goya-støvler med 60% rabat eller en smuk Ganni-kjole til under 800 kr. Måske har jeg allerede klikket selvsamme kjole hjem 😉

Koden I skal bruge er noget så simpelt som MIE20 og den gælder fra i dag og 5 dage frem.

Happy shopping 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER..