GLIMT FRA HVERDAGEN

ER DET BARE MIG, ELLER..

how-everyone-feels-after-being-with-family-for-48-hours-g-attanksinatra-okujy

▪️ Havde I det også ligsom den gode Ben Affleck efter juledagene? ^^

▪️  Er det lidt svært at gennemskue det videnskablige element i DR’s Koden til Kærlighed? Eller der er i hvert fald meget lidt fokus på det. Men jeg elsker det stadig 😉

▪️ Svinger det nye nummer, Sidste Timer med Sivas sådan helt vanvittigt meget. Det troede jeg virkelig aldrig, at jeg skulle sige om et autotunet dansk rap-nummer, men den her kan altså et eller andet.

▪️ Blev alle lige pludselig glutenallergikere eller laktoseintolerante?

▪️ Glemmer I også ALTID at købe køkken og toiletpapir, når I løber tør?

▪️ Tror vi virkelig, at der stadig er nogen, som køber sådan en her? Jeg tvivler på, at mine små nevøer overhovedet vil vide hvad den skal bruges til 😉 (reklamelink)

▪️ Er det mere reglen end undtagelsen, at DSB-tognene bliver forsinkede? Jeg ved at godt at statistikkerne siger noget andet, men nu har jeg kørt med dem jævnligt i mere end 10 år og en forsinkelse på 10-15 minutter er næsten sikker hver gang. Enten lyver de om deres tal eller også vælger jeg altid det de uheldige afgange.

▪️  Er toiletterne i togene også tilmed klammere end dem på Roskilde? Her er det selvfølgelig ligeså meget passagererne som skal have skylden. Men man kan da undre sig over hvorfor man ikke sætter sig ned, når det tydeligvis er SÅ svært at ramme hullet.

▪️ Er Black Mirror på Netflix sådan helt vanvittig god? Jeg fatter slet ikke, at jeg først har set den nu. Kom igang, hvis I ikke allerede er det eller har været det.

▪️ Skal I også altid tisse når I er i biografen, fordi I ved, at det vil blive rigtig rigtig besværligt komme til det?

4 kommentarer

 • Anne

  Jeg er også helt vild med Koden til kærlighed! Det videnskabelige ligger i, at det et algoritmer, der har sammensat parrene – så det er den teknologiske videnskab. Jeg giver dig ret i, at der ikke er synderlig meget info om, hvordan det teknisk er foregået, og hvordan baggrundsundersøgelserne er foretaget. Jeg tror, at det videnskabelige element skal forstås mere implicit og som en vinkling af datingkulturen og -programmer 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Yes, jeg er helt med på hvad det videnskablige element er. Men det bliver nærmest kun nævnt i introen. Og så er det bare, at det virker lidt som en god undskyldning for at lave endnu et datingprogram. For min skyld behøver de dog ikke en undskyldning. Men du har helt ret 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie B

  Jeg har den omvendte oplevelse: jeg oplever aldrig forsinkelser. I 2 år pendlede jeg mellem Aarhus og KBH 2 gange om ugen. Var forsinket i alt tre gange på de 2 år… God togkarma 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Holy s*** det er da i hvert fald hvad jeg kalder for god togkarma 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN