ER DET BARE MIG, ELLER..

how-everyone-feels-after-being-with-family-for-48-hours-g-attanksinatra-okujy

▪️ Havde I det også ligsom den gode Ben Affleck efter juledagene? ^^

▪️  Er det lidt svært at gennemskue det videnskablige element i DR’s Koden til Kærlighed? Eller der er i hvert fald meget lidt fokus på det. Men jeg elsker det stadig 😉

▪️ Svinger det nye nummer, Sidste Timer med Sivas sådan helt vanvittigt meget. Det troede jeg virkelig aldrig, at jeg skulle sige om et autotunet dansk rap-nummer, men den her kan altså et eller andet.

▪️ Blev alle lige pludselig glutenallergikere eller laktoseintolerante?

▪️ Glemmer I også ALTID at købe køkken og toiletpapir, når I løber tør?

▪️ Tror vi virkelig, at der stadig er nogen, som køber sådan en her? Jeg tvivler på, at mine små nevøer overhovedet vil vide hvad den skal bruges til 😉 (reklamelink)

▪️ Er det mere reglen end undtagelsen, at DSB-tognene bliver forsinkede? Jeg ved at godt at statistikkerne siger noget andet, men nu har jeg kørt med dem jævnligt i mere end 10 år og en forsinkelse på 10-15 minutter er næsten sikker hver gang. Enten lyver de om deres tal eller også vælger jeg altid det de uheldige afgange.

▪️  Er toiletterne i togene også tilmed klammere end dem på Roskilde? Her er det selvfølgelig ligeså meget passagererne som skal have skylden. Men man kan da undre sig over hvorfor man ikke sætter sig ned, når det tydeligvis er SÅ svært at ramme hullet.

▪️ Er Black Mirror på Netflix sådan helt vanvittig god? Jeg fatter slet ikke, at jeg først har set den nu. Kom igang, hvis I ikke allerede er det eller har været det.

▪️ Skal I også altid tisse når I er i biografen, fordi I ved, at det vil blive rigtig rigtig besværligt komme til det?

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
4 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments