EN NY STRIK OG MANGEL PÅ DRAMA

WEBSHOP FAVOURITES

webshopnyny

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Han Kjøbenhavn 3. & Other Stories 4. YSL 5. Vero Moda 6. Mango 7. Ivy Revel 8. Cornelia Webb 9. Ganni 10. Prada 11. & Other Stories 12. Gina Tricot 13. Gina Tricot 14. Sophie by Sophie 15. Sephora 16. Gina Tricot 17. Weekday

Glædelig mandag, kære venner!

Og velkommen til en ny omgang webshop-favoritter og en ganske god en, hvis jeg selv skal sige det. Sagen er nemlig den, at det er begyndt at vælte ind med pæne ting og sager derude. Alle med et lille twist af forår og hvem er synes ikke at den slags er en fryd for øjet, på sådan en kold, grå og blæsende januar-mandag? Det gør jeg i hvert fald.

Så er der selvfølgelig også de ting, som både kombinerer friske farver og varme elementer. Her snakker jeg f. eks om den fine strik fra Vero Moda (nummer 5). Er jeg den eneste, som får lidt unicorn-vibes, når jeg kigger på den? Jeg tror simpelthen, at jeg bliver nødt til at slå et smut forbi en af deres butikker og købe kigge lidt nærmere på den. For slet ikke at tale om den smukke smukke blomstrede kjole fra Gina Tricot (nummer 1). Ikke nok med, at den er pæn på den er vanvittig pæn og ret festlig, så har den også lange ærmer, hvilket er et ret stort plus i min bog.

Så er der også tasken fra YSL (nummer 4). Holy moly hvor er den smuk! Så smuk, at den vist også har været med i nogle af mine tidligere collager. Det eneste jeg simpelthen ikke forstår er, hvorfor kæden er lavet af et bånd? Det er selvfølgelig et designspørgsmål, men når man kigger på prisen, så er det måske ikke helt fair. Gi’ den en kæde og se mig begynde at spare op 😉

Kan I have en skøn dag derude 🖤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY STRIK OG MANGEL PÅ DRAMA