ÅRET DER GIK #4

14 DESIGNERTASKER PÅ UDSALG

bags

Reklamelinks: 1. Proenza Schouler 2. Stella McCartney 3. Dolce & Gabbana 4. J.W Anderson 5. Serapian 6. Proenza Schouler 7. Loewe 8. Chloè 9. Simon Miller 10. Balenciaga 11. Marni 12. Anya Hindmarch 13. Miu Miu 14. J.W Anderson

Et par stykker af jer har spurgt, om jeg ikke vil lave et lille indlæg med designertasker på udsalg og ved I hvad? Der er da ikke det jeg hellere vil 🖤 Som aldrig før har jeg holdt godt øje med udvalget under det nuværende udsalg og har gjort mig mange overvejelser om et nyt taskekøb. Det er endnu ikke blevet til noget, fordi jeg ikke har fundet den helt rigtige.

Mest af alt, så handler det nok om, at jeg ikke helt ved hvad jeg leder efter, for udvalget kan man bestemt ikke klage over. Desuden har de fleste webshops netop sat priserne yderligere ned, så der er altså ret gode penge at spare.

Så er der naturligvis også klassikere, hvor besparelsen ikke er vanvittig stor, men hvor den alligvel er værd at tage med. Den smukke Marni-taske (nummer 11) er et godt eksempel. Trunk-modellen kan være svær at finde på udsalg og desuden er den også steget lidt pris, her det seneste år. Men andre ord, kan man se det som en slags investering.

Hvis jeg slet ikke skulle tænke i priser og bare vælge èn af modellerne i collagen, så tror jeg faktisk at jeg ville gå efter nummer 3 fra Dolce & Gabbana. Den er ugly pretty på den helt rigtige måde og så er der bare et eller andet ret lækkert over kombinationen af lyserød og leopard.

Hvilken en vil I vælge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ÅRET DER GIK #4