FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

SAVED ITEMS

saved-kopiReklmelinks: 1. HERE  2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Velkommen til ugens Saved Items, som i dag har & Other Stories i fokus. Ganske enkelt forbi, jeg besøgte butikken for et par dage siden og blev forholdsvis overvældet over hvor mange pæne ting der var derinde. Jeg har aldrig været helt pjattet med deres smykke og taske-afdeling, men når det kommer til tøj, så rammer de altså plet hver.eneste.sæson.

Det eneste lille “men” som jeg kan komme i tanke om er, at tingene simpelthen er en anelse for dyre. Den anden dag stod jeg f. eks med den fine blå sweatshirt (nummer 9) i køen, men lige inden det blev min tur, besluttede jeg mig for at hænge den tilbage. 500 kr. for en sweatshirt i en highstreet-butik er altså lige en tand for meget. Havde den f. eks kostet 100 kr. mindre, så jeg tror jeg egentlig ikke at jeg havde tøvet.

Deres skoafdeling har jeg til gengæld altid haft et godt øje til og jeg ender næsten også med at købe et par modeller hver sæson. Den her vinter bor jeg f. eks i de fantastiske vinterstøvler. Jeg havde sådan håbet at de ville komme på udsalg, for så var jeg nok endt med at købe dem i den sorte version. Vinteren er jo desværre lang endnu.

Kan I have en skøn lørdag 🖤

1 kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS