FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, alle zusammen 🖤

Er I klar til weekenden? Det kan I tro at jeg er. Selvom jeg egentlig ikke har den der følelse af at være udkørt og træt efter en håndfuld travle dage. For at sige det som det, så er januar bare r** kedelig og der sker sådan ca. ingenting. Alt er i opstartsfasen og med fokus på det nye år. Men der er jo ikke noget, der er så skidt, at det ikke er godt for noget og jeg har udnyttet stilheden til at rydde op som aldrig før, set lidt flere serier end normalt, set veninder lidt mere end normalt og bare nyde, rent faktisk ikke at have travlt.

I skrivende stund sidder jeg lige og nyder min morgenkaffe efter en lang løbetur rundt i byen. Det er 100 år siden, at jeg har taget en af de der helt tidlige ture. Både fordi det ikke er det nemmeste i verden at komme op og afsted, når det eneste man kan se ud af vinduet er mørke og regn. De dage det ikke har regnet, har der været frost og jeg er altså liiiidt bange for at komme galt afsted.

Når jeg er færdig med kaffen, så har jeg lige et par hurtige ting, der skal ordnes og derefter pakker jeg weekendtasken og tager til Fyn. Nu tænker I måske, at “jeg da lige har været der” og ja, det er ganske rigtigt og egentlig er det også lidt fjollet. Men jeg elsker hygge og jeg elsker at være sammen med min familie og hver gang min kalender af et par frise sider, så er jeg den første til at hoppe på toget.

9cfde31ea9bd85627305c5bf375ee7dcPicture via Pinterest


Hvad har I af sjove planer for de kommende dage? Skal I også på tur? feste? ud og spise? Rydde op? Eller noget helt andet? Uanset hvad, så får I selvfølgelig lige et par tips og tricks til at tage med på vejen 

▪️ Smut I biografen og se “The Square”. Jeg var der i sidste weekend og har tænkt på den dagligt lige siden. Den er skør, sjov, god, dårlig og alt muligt andet.

▪️ Svar på nogle af de der SMS’er og Facebookbeskeder, som har ligget og givet jer dårlig samvittighed hele ugen. Er jeg den eneste, som har en 5-6 stykker af dem?

▪️ Hvis I også læser med henne hos Rikke, så har I nok set, at lille Bella har åbnet sin egen webshop og er ved at lære hvordan man driver business. Hvis I lige står og mangler en squishy (jeg anede heller ikke hvad det var, for 14 dage siden) så er det altså en fin ting at støtte op om.

▪️ Smut i Gina Tricot og køb verdens pæneste jakke (reklamelink) som endelig er kommet i handlen.

▪️ Og sidst men ikke mindst, så kan jeg anbefale jer at se dokumentaren, Dagbog fra midten. Den handler om hele opstarten af Ny Alliance og er hverken ny eller hypet. Jeg har ville se den i 100 år og her i ugen fik jeg endelig taget mig sammen. Den er alt andet end en kedelig politisk dokumentar. Derimod giver den et rigtig fint indblik i dansk politik og spin og viser hvor skørt det hele egentlig her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FEM OPSKRIFTER DER SKAL PRØVES