ER DET BARE MIG, ELLER..

17 FINE BOLIGTING

boligny

Reklamelinks: 1. Room21 2. ELLOS 3. Normann 4. Livingshop 5. Stelton 6. ELLOS 7. Afro Art 8. ELLOS 9. ELLOS 10. Room21 11. ELLOS 12. PH 5 13. Studio Arhoj 14. Louise Roe 15. Paper Collective 16. Dyptique 17. ELLOS

Som jeg vist efterhånden har nævnet et par (eller 30) gange herinde, så går jeg og sysler lidt med nogle små boligprojekter for tiden. Det er et af de første punkter på min to-do-liste for Januar. Vi snakker ikke om den helt store renovation eller noget I den dur. Bare små ændringer, der får det hele til at blive lidt mere overskueligt og som på sigt måske kan give en lidt anden stil. Hvis I forstår?

Selvom jeg har over 60 m2 og to ret store rum helt for mig selv, så havde der opbygget sig en lidt uoverskuelig situation, med ting over det hele. Ting, som jeg slet ikke havde brug for. Derfor har jeg også solgt godt ud henne på DBA. Det er næsten helt skørt, hvad man kan sælge derhenne. I sidste uge solgte jeg bl.a en plante 🙈 Jeg har også investeret i to nye Montana-reoler, som har gjort en verdens til forskel.

Jeg har tænkt mig at fortsætte med de små ændringer og spare op til flere tidsløse møbler. Næste mål er nye stole til mit spisebord og det må meget gerne være de smukke Y-stole (nummer 4).

Men som I nok fornemmer, så er mine tanker på interiør, interiør og interiør these days og collagen herover viser egentlig bare et lille udvalg af de fine ting, som jeg har fundet i min research. Hvis jeg ejede min lejlighed og vidste, at jeg skulle blive her i mange mange år, så havde jeg nok også overvejet at male en af væggene og måske endda gå så langt, som at kaste mig ud i noget fint tapet. Gerne i stil med det blomstrede fra ELLOS (nummer 8). Men det kan godt være, at det lige er til den vilde side og noget, som måske skulle gemmes til den dag jeg bliver voksen og får et sommerhus 💸

6 kommentarer

 • Alberte

  Hej Mie,

  Plakat nummer 1 kan jeg ikke finde på Room21. Har du mon et direkte link til den?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Alberte!
   Det er jeg simpelthen ked af, men jeg tror desværre, at plakaterne er blevet udsolgt i mellemtiden 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh, nogle fine ting du har fundet:-) Man kan ikke andet end at blive inspireret til at gøre noget ved sin lejlighed:-) Jeg er især vild med ryatæppe og y-stolen!!! De er skrevet på min ønskeseddel!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Dorte!
   Hvor er jeg glad for at du kan li’ dem 🙂
   Og ja, de stole der, altså!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Sikke nogle fine sager, især plakaten er jeg helt vild med! Men kan ikke finde den via linket, ved du hvad den hedder eller hvem kunstneren er? 🙂
  Jeg skal flytte om et par uger, så her kører tankerne om indretning også. Mht. at male en væg, så er det da ikke et helt uoverskueligt projekt og også økonomisk til at komme i nærheden af, hvis det kunne gøre dig gladere for dit hjem? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Nanna!
   Det er jeg glad for at du synes.
   Og mystisk med plakaten, jeg kan godt se at den ikke linker direkte længere. Det er nogle dage siden, at jeg lavede collagen, så måske er den blevt udsolgt i mellemtiden. Jeg kigger lige på det senere og ser om jeg kan finde den et andet sted. Kan desværre ikke huske navnet på kunstneren!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER DET BARE MIG, ELLER..