15 FANTASTISKE UDSALGSFUND

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

skaermbillede-2018-01-02-kl-11-42-51

Glædelig fredag, kære jer 

Velkommen til årets første weekend og dermed årets første fredagshilsen. Jeg føler, at jeg har startet alle ugens blogindlæg med at nævne noget med “årets første”. Men der er altså også noget særligt over den her tid, hvor man på en eller anden måde er startet på en frisk. Jeg synes i hvert fald, at det giver lidt mere overskud og jeg føler mig på mange måder top-motiveret.

Hvordan går det med jeres nytårsforsættere? (hvis I altså har nogen). Her går det faktisk strålende og jeg er kommet i gang med min lille liste. F. eks har jeg brugt ret mange timer på at rydde op i min lejligheden, her den seneste uge. Jeg har allerede smidt så mange ting til storskald, at jeg er begyndt at blive bange for at møde min vicevært i opgangen. Han er typen, der godt kan blive lidt sur, hvis man fylder skraldevognene for meget 😉 Heldigvis er de vist lige blevet tømt her til morgen, så jeg kan roligt fortsætte i weekenden, som jeg har planlagt 😉

Hvad har I af sjove planer? Skal I slappe af? Feste? rydde op? eller måske noget helt tredje?

Min bliver også den første weekend i København siden November og den skal også også nydes på bedste Københavner-måde. I aften skal jeg f. eks ud og spise på Madklubben sammen med min veninde, i morgen skal jeg fortsætte oprydningen af min lejlighed og senere i biografen og se The Square. Har I set den? Sjældent har jeg haft så store forventninger til en film. Søndag er forholdsvis fri, så mon ikke den også kommer til at stå på mere oprydning #neverendingproject

Skal du låne penge til forbrug? Med Matchbanker.dk kan du hurtigt sammenligne dine muligheder.

5fc7fc915c5760e4572de3e325f296cf(Billede via Pinterest) Sådan må min lejlighed gerne ende med at se ud, når jeg er færdig med oprydningen

Traditionen tro, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips og tricks til hvad I kan bruge tiden på ♥


♥ Hvis I ikke allerede har været der, så se lige den nyeste video fra Joachim Fjelstrup, hvor han imiterer Britt Bendixen. Jeg kan tude af grin over hans videoer, og den her er virkelig cherry on top.

♥ Har I set Black Mirror? Ellers så må I love mig at gå i gang og det kan næsten kun gå for langsomt . Jeg så det første afsnit i onsdags og fatter ikke at jeg ikke har gjort det noget før? Jeg tror ikke, at jeg kiggede væk fra skærmen èn eneste gang. Hvis de andre afsnit bare er halv så gode, så glæder jeg mig til mange gode stunder, her den kommende tid.

♥ Gør noget, som I gerne har ville gøre i lang tid. I går gennemgik jeg f. eks mit ene køkkenskab og smed alt det ud, som jeg ikke vil få brugt (og som havde overskredet holdbarhedsdatoen 🙈). Det er ikke nogen specielt spændende beskæftigelse, men det føles SÅ godt når man har gjort det. Lidt ligesom med en løbetur 😉

♥ Hvis I er i København, så slå et smut forbi Nørgaard på Strøget. I dag starter de deres udsalg, som vist nok plejer at være helt crazy. Alene på baggrund af de ting, som man kan spotte henne på deres Instagram, vil se om jeg ikke lige kan nå et smut forbi i dag.

♥ Lyt til Justin Timberlakes nye Single, Filthy. Det bliver SÅ godt, når hele albummet udkommer i næste måned.

6 kommentarer

 • Charlotte

  Har du gode råd til oprydning og smide ud? Synes tit jeg kommer til at sortere og ville smide ud, men ender med at der kun ryger få ting. Selv om der burde ryge flere.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg er ekspert i at rydde ud!! Alt det, som man ikke vidste at man havde, det skal bare væk. Så kommer man nok heller ikke til at bruge det igen. Og husk for guds skyld Den blå Avis. Man kan næsten sælge ALT derinde!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Jeg må prøve det på den måde du beskriver 🙂 Lige før du skulle hyres, det lyder effektivt 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahaha… Du ringer bare 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kome endelig med din mening om The Square. Det er uden tvivl en af de mærkeligste film, jeg nogensinde har set, og jeg forstår desværre ikke helt hypen. Dog må jeg sige, at Claes bang spiller godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlige tips 🙂

  Det er virkelig også et lækkert billede 🙂 😉 Der et er virkelig dejligt at se en indretning med farve – og masser af den! I stedet for det helt kliniske hvide!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 FANTASTISKE UDSALGSFUND