10 TING DER GODT MÅ SKE I 2018

15 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale

Reklamelinks: 1. Ganni 2. Proenza Schouler 3. Ralph Lauren 4. Calvin Klein 5. Stine Goya 6. Ganni 7. Gina Tricot 8. & Other Stories 9. Inuiki 10. Gucci  11. & Other Stories 12. N. Peal 13. Neon Rose 14. Ganni 15. & Other Stories

Vi tager lige endnu en omgang med gode udsalgsfund, for jeg fornemmer, at I er vilde med det. Men på den anden side, hvem er så ikke vild med at gøre et rigtig godt køb? Det er der i hvert fald rig mulighed for at gøre lige pt. Lad mig sige det sådan.

Hvad sige I til den smukke lilla Proenza-taske? I kan tro at jeg blev fristet da jeg spottede den henne hos Farfetch. Hvor de i øvrigt har gang i et ret lækkert udsalg, når det kommer til designertasker. På mange af dem er der dog ret små besparelser, men hvis man har lidt is i maven, så er jeg sikker på, at rabatterne kommer lidt længere ned, i den nærmeste fremtid. Jeg holder f. eks godt øje med den her pink fætter. Sådan en kunne jeg godt bruge i min samling.

I skrivende stund står jeg med det ene ben ude i mit køkken, for jeg får nemlig hele min madklub til middag om en halv times tid. Jeg har kastet mig ud i noget, der kræver en hulens masse snitteri og saucer der skal røres op, så jeg må hellere se at komme i sving.

P.s Huske at I kan se hele 21 gode udsalgsfund lige her  og 17 af salgsen her.

Kan I have en skøn aften 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING DER GODT MÅ SKE I 2018