2018: DRØMME HÅB OG FORVENTNINGER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Baum und Pferdgarten 2. YSL 3. Fenty Beauty 4. Ganni 5. Monki 6. Topshop 7. & Other Stories 8. Monki 9. A.P.C 10. Adidas 11. Gina Tricot 12. Maria Nila 13. Ralph Lauren 14. & Other Stories 15. Ganni 16. & Other Stories 17. Versace 18. Benefit 19. Weekday

Glædelig mandag på en tirsdag  Så er hverdagen skudt i gang og det betyder selvfølgelig, at det er tid til en ny omgang webshop-favoritter. Efter en periode med en hel masse udslagssnak, så er det vist på tide, at vi snakker lidt om alle de nye ting, som er dukket op derude i mellemtiden. For som I nok fornemmer, så er der mange.

Jeg ved ikke med jer, men når vi kommer over på den her side af vinteren, så begynder jeg for alvor at se frem til lysere tider. Vejret tillader selvfølgelig ikke ligefrem lettere materialer og andre forårsting, men det skader jo ikke, at man begynder at inkorporere det i sin garderobe. Det kan man snildt gøre med pastelfarvede strik, lyse jakker og jeans.

Hvis jeg skal udnævne et par favoritter fra collagen, så bliver jeg næsten nødt til at fremhæve den lavendelfarvede strik fra Gina Tricot (nummer 11). Her får man altså en vanvittig pæn strik, til en vanvittig god pris. Dog er det nok ikke nogen hemmelighed, at nok har hentet ret meget inspiration hos Ganni. Så er der også de lyserøde jeans fra Monki (nummer 8). Modellen er en af mine yndlings, som jeg allerede har i flere forskellige farver og da jeg så spottede den i dèn her, så var det altså et match made in heaven.

Kan I have en skøn dag derude 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2018: DRØMME HÅB OG FORVENTNINGER