DET BEDSTE ÅR

5 GODE TIPS OG TRICKS TIL 1. JANUAR

GODT NYTÅR, KÆRESTE JER!!

Kom I godt ind i det? Det kan I tro at jeg gjorde og jeg tillod også mig selv, at sove så lang tid, som jeg overhovedet kunne i dag. Det blev til omkring kl. 11 og jeg har bestemt ikke vanvittigt travlt med at få det maximale ud af dagen 😉 Da jeg var yngre, var 1. januar en af de dage, som jeg nærmest frygtede. Den var kedelig, mørk, trist og bare deprimerende. Mest af alt fordi den nok mindede mig om, at alt det sjove var slut og to lange og mørke vintermåneder ventede forude.

I dag er det stadig ikke min favoritdag, men jeg kan sagtens se det gode i den. Tænk sig engang, at der nærmest findes en dag, hvor junk og afslapning er obligatorisk og hvor det nærmest føles forbudt at lave noget som helst andet.

Jeg skal ud og have lidt frisk luft til mit lidt tunge hoved, så lige straks vil jeg gå mig en tur. Så skal der lægges en sidste hånd på min 2018-liste, som jeg deler herinde senere. I aften kører jeg ud til min familie, hvor den selvfølgelig står på Pizza.

Hvis I mangler lidt inspiration til den her (lidt skøre) dag. Så har jeg selvfølgelig lavet en lille liste til jer 

2cfe9ed60e13cc23df6c1de50167a229Picture via pinterest

♥ Vigtigst af alt: TAKE AWAY. Den eneste dag på året, hvor det næsten er forbudt ikke at spise noget snask. Eller i hver fald noget, som man ikke selv har lavet. Hvis I er i København, så husk for guds skyld WOLT. De leverer lige til døren på no time og har et udvalg, der får tænderne til at løbe i vand. Husk at I får 75 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine.

♥ Næste obligatoriske skidt er Netflix og så meget tid foran skærmen, som overhoved muligt. Sidste år lavede jeg en anbefaling af gode film og serier, til netop den dag. Den finder I lige her.

♥ Hvis I lige får brug for en pause fra film og serier, så kan jeg love jer for, at I hurtigt kan slå et par timer (eller en hel dag) ihjel ved at slå et smut forbi Ali Express. Stedet hvor man vitterligt kan købe alt og hvor priserne er så lave, at man ikke tror på det. Jeg lavede en lille guide for et par uger siden, hvor I måske kan finde lidt inspiration.

♥ Få den bedst tænkelige start på året og book en rejse. Vi ved vist allesammen, at Januar kan være lidt hård at komme igennem, men tro mig, det bliver SÅ meget nemmere, hvis man har noget godt at se frem til. Selv en lille weekendtur kan gøre underværker. Man kan f. eks lade sig inspirere at Momondo’s liste over verdens mest instagrammede steder. Husk at I også får 200 kr. i rabat hvis I booker hoteller på Booking.com gennem det her link.

♥ Hvor Klichè-agtigt det end må lyde, så skriv en lille liste med jeres drømme, håb og forventninger i 2018. Det er altså en fin lille ting at gøre og selv bliver jeg altid lidt mere motiveret af det og det giver mig endnu mere lyst til den der friske start. Traditionen tro, så har jeg selvfølgelig også tænkt mig at dele min herinde og den får I senere. Hvordan min liste så ud i 2017 kan I se her.

 

2 kommentarer

 • Anne

  Godt nytår! 🎉
  Jeg har det lidt ambivalent med 1. januar… På den ene side er det en fin tanke, at man ligesom visker tavlen rent og begynder på ny med mål og drømme for året. Omvendt er det den mest deprimerende dag. Jeg kan ikke huske én 1. januar, hvor vejret har været godt, og det er, som om landet ligger øde hen. I forhold til tidligere har mange supermarkeder åbent i dag, så man kan da få lidt tid til at gå med at handle varer til gul pris 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahha… kunne virkelig ikke være mere enig. Og ja, det er SÅ rart at lukkeloven i Danmark endelig er blevet som den er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET BEDSTE ÅR