FREDAGSHILSEN OG FREDAGSOUTFIT

17 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale

Reklamelinks: 1. Second Female 2. Stella McCartney 3. Gina Tricot 4. Stine Goya 5. Linda Farrow 6. & Other Stories 7. Custommade 8. Valentino 9. Flattered 10. Vila 11. NA-KD 12. Ganni 13. Samsøe Samsøe 14. & Other Stories 15. & Other Stories 16. Simon Miller 17. Ganni 18. NA-KD

Det er blevet lørdag og det betyder egentlig Saved Items-dag, men ved I hvad? Saved Items holder juleferie i den her uge, for som I nok har bemærket, så er det helt store udsalg over os og der er så mange gode ting derude, at det vil være dumt at fokusere på noget som helst andet. I hvert fald når det kommer til shopping. I onsdags tog I så godt imod mine 21 fantastiske udsalgsfund. Faktisk så godt, at det gik hen og blev et af årets aller mest læste indlæg og præcis derfor, skal I selvfølgelig have et mere.

Derfor har jeg, ganske enkelt, påtaget mig det “hårde” job at gå på udsalgsjagt på mine favorit-webshops. Selv har jeg stadig ikke gjort mig de helt store udsalgskøb, men jeg mangler bestemt heller ikke noget. Jeg holder dog godt øje med den flotte leopard-badedragt fra Ganni (nummer 12) for sådan en kunne jeg ret godt bruge i næste måned, hvor turen går til Thailand. Men jeg har besluttet mig for at have lidt is i maven, for den kunne godt gå hen og blive sat yderligere ned.

Derudover holder jeg også godt øje med de alt for seje jeans fra NA-KD (nummer 11). Jeg elsker både modellen og sammensætningen af de to forskellige vaske. Derudover koster de næsten ingenting, så dem ender jeg nok med at klikke hjem meget snart.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG FREDAGSOUTFIT