EN DIGITAL DETOX OG GLIMT FRA JULEN

21 FANTASTISKE UDSALGSFUND

sale

Reklamelinks: 1. Loewe 2. Topshop 3. Bobbi Brown 4. Gina Tricot 5. Linda Farrow 6. Baum und Pferdgarten 7. Ganni 8. Ganni 9. A.P.C 10. JW. Anderson 11. Vero Moda 12. & Other Stories 13. & Other Stories 14. NA-KD 15. Missoni 16. Estèe Lauder 17. Topshop 18. Gestuz 19. Stand 20. & Other Stories 21. Mads Nørgaard

IT’S SALE SEASON! Det kan vist ikke komme som nogen overraskelse for nogen og I kan tro, at det har kriblet i mine fingre, for at dele nogle af de gode fund med jer. Men som I ved, har jeg holdt digitalt detox, så det har måtte vente. Helt detox har jeg så alligvel ikke holdt, for jeg har altså tilbragt nogle af juledagene med at holde øje med mine yndlings-shops og deres udsalg.

Lad mig bare sige, at it’s a jungle out there og man skal seriøst holde hovedet koldt, for ikke at købe sig fattig eller lade sig rive med. De fleste steder har de hverken været nærige med rabatten eller mængden af varer, de har sat ned. Jeg har bl.a gennemsøgt Matches, Mytheresa og Luisaviaroma for smukke tasker i drømmen om at gøre et rigtig godt køb. Dog kan jeg afsløre, at den helt rigtige ikke har vist sig endnu. Hvilket sikkert er meget godt i det lange løb, hvis jeg nu skal tage de fornuftige briller på 🙂

Selvom jeg har shoppet ualmindeligt meget med øjnene, så har jeg faktisk kun klikket et par sneakers hjem. Men jeg holder øje og overvejer, det kan I tro. Hvis I også synes, at det hele er lidt overvældende og uoverskueligt, så har jeg samlet et lille udvalg af de pæneste ting jeg så. Dertil kan jeg bl.a afsløre, at hvis de brune ruskindsstøvler fra A.P.C (nummer 9) ikke var udsolgt i min størrelse, så havde de for længst været på vej i min retning. De er klassiske, pæne og tidsløse. Med andre ord, et vanvittigt godt udsalgsfund.

Har I gjort jer nogle gode køb? 

2 kommentarer

 • Sidder lige og shoppe lidt!
  Det er altid svært at finde ud af hvad man skal købe, så tak for tippet. Er helt vild med nummer 17:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jamen anytime!! Og 17!! Åh den er så fin. Jeg købte den faktisk tidligere på året, men endte med at returnere den. Spørg mig ikke hvorfor!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN DIGITAL DETOX OG GLIMT FRA JULEN