STATUS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Glædelig fredag, kære jer ♥

Faktisk gik det først op for mig, at det er fredag og dermed også fredagshilsen-tid, da jeg sad midt i morgenkaffen. Jeg ved ikke om det bare er mig, men jeg har altid haft det sådan, at i dagene omkring jul, så findes ugedagene ikke længere. Så hedder det bare d. 22 d. 23. juleaften, første juledag og anden juledag.

Men snydes for en lille hilsen, det skal I bestemt ikke!

Er I ved at have styr på gaverne og alle de andre forberedelser? Selvom det så seriøst sort ud for mig, for bare en uge siden, så tror jeg sjældent, at jeg har været så godt med. Alle gaver er købt og tilmed også pakket ind. Det har jeg vist aldrig prøvet før. I morgen går turen tilbage til København, hvor vi skal holde jul og der står den bare på hygge og så et lille smut forbi posthuset og hente et par pakker, som er blevet leveret her de sidste par dage.

Desuden er det jo også ved at være tilbagebliks-tid og jeg er i fuld gang med at arbejde på det første indlæg om 2017 og hvis alt går vel, så skulle det gerne komme op senere i dag.

Normalt plejer jeg jo lige at høre lidt om jeres weekendplaner, men det føles næsten dumt at spørge, for de fleste af jer har nok kun èn ting på programmet, de kommende dage. Am I right?  Hvor skal I fejre julen henne? Hjemme? ude? eller måske et helt andet sted i verden?

56205a127625721223570a6b5c709964Picture via Pinterest (bedroom-goals)


Indeholder reklamelinks

Selvom det er jul og ikke en helt almindelig fredag, så slipper i naturligvis heller ikke for et par tips og tricks til at fordrive tiden, de kommende dage.

♥ Det store udsalg er lige om hjørnet og jeg tror at det er et spørgsmål om timer, før det hele går amok. Hvis I har planer om at shoppe, så kan jeg kun anbefale at researche markedet og først og i det mindste gøre sig nogle tanker om hvad man skal købe og ikke mindst, hvad man IKKE skal købe. Jeg brugte den strategi sidste år og endte med at finde den her fætter til halv pris. Det er nok et af mine bedste køb nogensinde. Kommer den lyserøde version på udsalg i år, så kan jeg altså ikke love, at jeg ikke slår til.

♥ Hvis I ikke allerede har gjort det, så skynd jer og køb en julegave til jer selv. Altså en rigtig julegave, som også skal under træet. Det er sådan en hyggelig tradition, som jeg også selv har praktiseret de sidste par år. I år er selvfølgelig ingen undtagelse og måske er det den her. Men kun måske. Det føles egentlig lidt som snyd at afsløre det.

♥ Læse, eller genlæse, den her artikel, om ting som folk skal stoppe med i 2018. Den er stadig vanvittig morsom.

♥ Brug en halv times tid på at rydde op i jeres Instagram. Følg kun de personer, som giver dig noget godt, eller som i det mindste ikke påvirker dig i en negativ retning. Jeg har næsten lige gjort det og kan ikke beskrive hvor godt det er for sindet.

♥ Det er bestemt ikke for at bryde julestemningen, men hvis nogen har planer om en sukkerfri, eller bare lidt sund start på det nye år, så har min yndlings-madblogger lavet en ret god guide. Just so you know. Men det kan vi selvfølgelig også snakke om efter jul.

Kan I have den bedste dag ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STATUS