GLIMT FRA HVERDAGEN

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Weekday 2. Gucci 3. & Other Stories 4. Reebok 5. Balenciaga 6. Adidas 7. Envii 8. Ganni (on sale) 9. Custommade 10. & Other Stories 11. J. Crew 12. Envii 13. Lovechild 14. Ali Express 15. Loewe 16. Maanesten

Velkommen til ugens Saved Items, som faktisk lige kommer en dag senere end normalt. Men det er der nok ikke andre end mig, der bemærker 😉 Så nok om det. Noget helt andet er, at jeg skal være ærlig og indrømme, at det vil være lidt hul i hovedet at kaste sig ud det helt store shopping lige nu. Udsalget er lige rundt om hjørnet og hvis alt går som det plejer, så starter de fleste webshops i dagene op til jul. Så hold your horses og hold godt øje med jeres favoritter. Det gør jeg i hvert fald.

Faktisk var jeg et smut i & Other Stories den anden dag, hvor jeg forelskede mig ret meget i den fine sweatshirt (nummer 10). faktisk så meget, at jeg tog den helt med op til kassen, men lige inden det blev min tur, besluttede jeg mig for at hænge tilbage og se tiden an. Man ved jo aldrig. Men kommer den ikke på udsalg, så hænger den nok stadig i butikkerne i næste uge.

Jeg bliver selvfølgelig også nødt til at kaste et par ord efter den smukke smukke Gucci-taske. Jeg opdagede den da jeg gik forbi butikken inde på strøget i går og måtte lige stoppe en ekstra gang. Hvor vil jeg dog ønske, at den ikke var så dyr.

Og lige til sidst, hvad siger I så til Slay-coveret (nummer 14)? Det er fra Ali Express og koster noget nær ingenting. Det har jeg selvfølgelig klikket hjem for længst.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GLIMT FRA HVERDAGEN