OM MINE JULE OG NYTÅRSPLANER, BORDDÆKNING OG EN SKØN RABATKODE

OM EN HELT PERFEKT MANDAG

img_6794Reklamelinks: Coat: Modstöm Knit: Stella Nova Trousers: Monki Sneakers: Ganni Bag: Gucci

Hejsan fra Sverige-land, hvor jeg har befundet mig det sidste døgn-tid. Som I måske har luret henne på Insta, så er jeg tjekket ind på Falkenberg Strandbad og her er intet mindre end helt fantastisk. Som i sådan helt fuldstændig perfekt. Heldigvis har jeg taget en masse billeder allerede, så jeg skal nok fortælle meget mere om stedet herinde.

I skrivende stund ligger jeg lige i den store og bløde seng og kigger ud på havudsigten og på landskabet, som er blevet farvet helt hvidt af nattens snefald. Det er altså lige til at komme i julestemning af.

Om lidt går vi ned og kigger på morgenmadsbuffeten og nyder de sidste par timer i spaen, inden turen går tilbage til København. Men først vil jeg lige dele de her billeder fra gårsdagens outfit, hvor vi tog en kaffepause i den hyggelige by, Ängelholm. Jeg har aldrig været så meget i Sverige, som jeg har det sidste halve år og det er som om, at jeg bliver mere og mere svenskofil for hver gang. Alting er bare lidt pænere og lidt finere herovre. Har jeg i øvrigt nogensinde sagt, at en rød ødegård står ret højt på min ønskeliste?

img_6820

img_6784

img_6827

img_6803

2 kommentarer

 • Sanne

  Så fint et hårspænde, hvorfra hvis jeg må spørge 😉
  Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Tak 🙂 Det er bare fra Pico til ingen penge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM MINE JULE OG NYTÅRSPLANER, BORDDÆKNING OG EN SKØN RABATKODE