OM JAKKER OG NEDERDELE

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Så blev det sørme fredag morgen igen igen og i skrivende stund, er det lige præcis en uge siden, at jeg landede med flyveren, fra varme og rare Singapore. På den ene side føles det som om, at det var i går, at jeg gik rundt i sommerkjoler og drak kolde Tiger-øl på Rickys altan og på den anden side, kan jeg næsten ikke huske hvordan 30 grader og sommeraftener føles.

Jeg er totalt klar på weekend, selvom de sidste par dage ikke har været vanvittig travle, eller produktive, for den sags skyld. I går havde jeg sådan en rigtig sumpe-dag. Den startede naturligvis med en løbetur i vintermørket og her føltes det som om, at jeg havde mursten bundet om fødderne. Op ad formiddagen var jeg sløv, træt, kold, havde ingen appetit og jeg begyndte så småt at få en fornemmelse af feber. Sådan havde jeg det også resten af dagen og fik kun klaret 20% af det, jeg havde planlagt. Onsdag stod den på julefrokost hos Jane König og det blev både noget senere, end jeg havde foreventet og jeg drak nok også lidt mere end det enkelte glas vin, jeg havde planlagt. Her til morgen er jeg tilbage på toppen, så sløvheden i går, skyldtes nok nærmere tømmermænd end en begyndende influenza.

Weekenden bliver helt rolig og rar. I aften står den på familietid i Vanløse. Jeg har slet ikke set mine små nevøer siden jeg kom hjem, så der er noget kvalitetstid, der skal indhentes. Lørdag skal jeg rydde op, ses med et par veninder og ellers bare have plads til spontanitet eller afslapning. Søndag kommer min mor og så skal der hygges, måske shoppes lidt, vi skal spise mad og have mor/datter-tid. Det fortsætter ind i næste uge, for på mandag sætter vi nemlig kursen mod Sverige, hvor vi skal på et lille ophold på Falkenberg Strandbad. Om jeg glæder mig?

3ce5e758531d96451d29407d37ef21a0Picture via Pinterest


Hvordan ser jeres weekendplaner ud? Skal I feste? Sove? Hygge? rydde op? Eller noget helt tredje? Traditionen tro får I selvfølgelig et par tips og tricks til at hvad dagene kan bruges på.

♥ Hvis I er i København og samtidig elsker keramik, så tror jeg at det her bliver en ret stor succes. Den eneste grund til, at jeg ikke selv tager derhen, er fordi der simpelthen ikke kan presses mere ind på mine køkkenhylder.

♥ Smut i biografen og se den nye danske film, Vinterbrødre. Eller bare se traileren. Ud fra den får man altså hurtigt en forståelse for de fine anmeldelser.

♥ Gå en lang tur, alene og med Taylor Swift’s nye album i ørene. Jeg har stadig SÅ optur over det og hører Delicate omkring 10 gange om dagen. Hvis ikke mere.

♥ Slå benene op og købe julegaverne hjemme fra sofaen. Efter en tur i Magasin i går, blev jeg enig med mig selv om, at det bliver sådan, at jeg kommer til at gøre det. It’s a jungle out there.

♥ Læs den her artikel om et Britney Spears-museet i hendes hjemby i Louisiana. Ret interessant og også lidt skørt.

♥ Bestil mad fra WOLT. Fantastiske California Kitchen er lige kommet på og jeg har allerede prøvet det flere gange. Det er SÅ lækkert. Husk at I også får 75 kr. i rabat på jeres første bestilling med koden Miekirstine.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM JAKKER OG NEDERDELE