SÅDAN KOMMER DU I JULESTEMNING

SAVED INSTAGRAMS

insta

1. @Lifeofbohme: Jeg var egentlig virkelig meget i tvivl om, om jeg skulle lade mit hår gro langt eller beholde min kortere længde. Det her billede fik mig til at hælde til de sidste og måske endda klippe det lidt kortere.

2. @Rikkemay: Elsker det her billede. Både fordi det er et vanvittigt godt mindre fra Bali, hvor vi fik et lille indblik i den hinduistiske kultur, men også fordi vi virkelig ligner tre irriterende europæiske turister.

3. @andotherstories: Av, for en pæn taske. Farven, formen og det hele. Mon ikke den snart lander i butikkerne?

4. @Alexachung: Alexa Chung og Lana Del Rey på et og samme billede. What’s not to love?

5. @Apcparis: Jeg fik nærmest kaffen galt i halsen, da det her billede dukkede op i mit feed. Måske de sejeste sneakers jeg nogensinde har set. Det eneste minus er, at de først bliver sat til salg til April.

6. @Adenorah: Jeg dør lidt over farverne på det her billede og blusen bliver jeg nødt til at eje. Jeg kan se, at hun har tagget H&M på den. Er der mon nogen, som har spottet den i butikkerne?

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN KOMMER DU I JULESTEMNING