TIRSDAGSTIP: SKRÆDDERSYEDE VITAMINER OG EN LÆKKER RABAT

JULEGAVEINSPIRATION: BOLIG

bolig

Reklamelinks: 1. Paper Collective 2. Georg Jensen 3. Normann Copenhagen 4. Broste 5. Louise Roe 6. Bloomingville 7. House Doctor 8. Bloomingville 9. Atelier Aarhus 10. HERE 11. HERE 12. AYTM 13. Paper Collective 14. Dyptique 15. House Doctor 16. ELLOS

Julen nærmer sig – det kan vist ikke komme bag på nogen 😉 Og ved I hvad? Mod alle odds, så er jeg simpelthen gået og kommet i ægte julestemning. Den er langsomt kommet snigende i løbet af de sidste par dage og i går stak det helt af, da jeg var et lille smut i tivoli, i forbindelse med et event. Det er efterhånden ved at være et par år siden, at jeg sidst har været inde og se deres juleland, men det tror jeg hellere, at jeg må se at få gjort til en tradition. Det var da noget af det fineste, jeg længe har set.

Men som lovet, så kommer jeg naturligvis også til at diske op med lidt julegave og ønske-inspiration, herinde i den kommende tid. Jeg er selv sådan en, som aldrig ønsker mig noget og kan også godt være lidt inspirationsforladt, når det kommer til de gaver, jeg selv skal give. Derfor hjælper det mig faktisk også lidt at lave de her indlæg, så det er jo nærmet en win/win 🙂

I dag skal det handle lidt om ting til boligen, for det er jo noget, vi alle sammen kan bruge. Faktisk står den smukke Bernadotte-termokande fra Georg Jensen (nummer 2) aller højest på min ønskeliste i år. Dog i den lille version, da det er den størrelse jeg mangler aller mest.

Derudover har jeg også forelsket mig ret meget i de smukke billeder fra Paper Collective. Fotokunst kan bare et eller andet og hele deres serie fanger bare de fineste stemninger.

Kalenderen fra Aterlier Aarhus (nummer 9) er jeg allerede den lykkelige ejer af, men derfor skulle den med alligvel, for det er da mere eller mindre den perfekte gave. Den er både pæn, til at betale og lige præcis sådan en ting, som man ikke anede at man manglede.

Hvis I har lyst, må I meget gerne fortælle hvad der står på jeres ønskeliste i år? Jeg kunne som sagt godt bruge lidt inspiration 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIRSDAGSTIP: SKRÆDDERSYEDE VITAMINER OG EN LÆKKER RABAT