OM WEEKENDEN OG VINTERSTØVLER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Benetton 2. Loewe 3. Ganni 4. Jo Malone 5. Topshop 6. Gina Tricot 7. Gucci 8. Envii 9. A.P.C 10. Topshop 11. Fendi 12. NA-KD 13. Benefit 14. Gina Tricot 15. Gina Tricot 16. Maxmara

En ny uge betyder selvfølgelig en ny omgang webshop-favoritter. I det hele taget fornemmer jeg, at jeg får travlt med at lave collager her i den kommende tid, for jeg har selvfølgelig også tænkt mig at dele lidt inspiration til julegaver. Både hvad angår ønsker og hvad man kan give.

Men I dag får i, traditionen tro, lige et lille indblik i nogle af de flotteste ting, som findes ude på www. Jeg går lidt og drømmer om at gøre et nyt taskekøb i fremtiden og jeg er kommet frem til, at det godt må være en blå en. Jeg har forelsket mig ret meget i Loewe’s (nummer 2) udgave, men prismæssigt overstiger den altså liiiige min smertegrænse.

Men nu vi snakker om blå, så tjek lige den smukke smukke top fra Gina Tricot (nummer 6) som faktisk ikke engang er kommet i butik endnu. Jeg har naturligvis skrevet mig op til at få en email når den lander, for den bliver jeg da nødt til at eje. Det er et vanvittigt godt alternativ til den smukke model fra Rèalisation Par. Og så er farven også noget nær perfekt.

Kan I have en skøn mandag derude 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OM WEEKENDEN OG VINTERSTØVLER