SENTOSA OG EN OPDATERING

9 VARME OG PÆNE VINTERSTØVLER

boots-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Der er kun to (!!!) dage til, at jeg atter er tilbage i den danske vinterkulde. Det er forholdsvis svært at forstå, nu hvor jeg i skrivende stund sidder i 30 graders varme, iført min lyserøde sommerkjole med blomster. Det eneste positive ved situationen er, at jeg skal gense min familie og mine venner. Og så en anden lille bitte ting; sagen er nemlig den, at jeg netop har fået en besked fra posten om, at de smukkeste vinterstøvler ligger og venter på mig på posthuset.

Det er selvfølgelig de smukke bamsede af slagsen fra & Other Stories (nummer 1) som jeg vist også har nævnt herinde et par gange. Jeg er sikker på, at vi bliver fine venner resten af vinteren. I det hele taget, er det der med at finde vinterstøvler, som både er varme og pæne, ikke verdens nemmeste opgave, hvis I spørger mig. Derfor har jeg også været en lille tur ude på nettet for at finde lidt forskellige af slagsen, for noget siger mig, at jeg ikke er den eneste, som sidder med det problem 😉

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SENTOSA OG EN OPDATERING