MADEN PÅ BALI

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Benetton 2. & Copenhagen 3. Gucci 4. & Other Stories 5. Ganni 6. Storm & Marie 7. Marni 8. Benefit 9. & Other Stories 10. Topshop 11. & Other Stories 12. Gucci 13. Celine 14. Sephora 15. Adidas 16. Ralph Lauren 17. Second Female

Glædelig mandag kære jer <3

Det virker måske lidt skørt at diske op med en omgang webshop-favoritter, oven på en weekenden, hvor vi er blevet bombarderet med vanvittige tilbud og rabatter. Men det er er jo gået hen og blevet en god mandagstradition, så det skal I naturligvis ikke snydes for.

Jeg har selvfølgelig samlet en håndfuld af de aller pæneste ting jeg spottede derude og der var altså ret meget at vælge imellem. Min favorit må næsten være den nye Gucci-taske som har det fine navn Ophidia. Der er også andre modeller i samme serie og de er SÅ pæne, altså. Og så er det jo de lyserøde pumps fra Ganni. Er det ikke bare de flotteste sko, I længe har set? Hvis ikke det var fordi, de passede så dårligt ind i årstiden, så havde jeg også klikket dem hjem. MEN jeg har ladet mig fortælle, at de også kommet i den her model (som jeg jo allerede er den lykkelige ejer af) altså med lyserødt fløjl og dem bliver jeg simpelthen nødt til at eje!!

Fik I ellers gjort jer nogle gode køb i weekenden? Jeg endte faktisk med at gå helt kold i det og brugte ikke en rød reje på noget som helst 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MADEN PÅ BALI