KAN VI TALE LIDT OM #40

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Samsøe Samsøe 2. Gucci 3. Gucci 4. Vero Moda 5. & Other Stores 6. Fendi 7. & Other Stories 8. & Other Stories 9. Gina Tricot 10. Benefit 11. Glamorous 12. Benefit 13. Vero Moda 14. Weekday 15. Mint&Berry

Så blev det mandag og det betyder selvfølgelig også, at det er tid til en ny omgang webshop-favoritter. Det er også en mandag, ovenpå et meget vellykket Tradono market, hvor jeg mere eller mindre fik solgt alt hvad jeg havde med. Det betyder selvfølgelig også, at der er kommet lidt ekstra plads i mit shoppebudget. Men som det jo er med den slags, så er der slevfølgelig ikke noget, som jeg mangler sådan rigtig meget. Hvorfor er det egentlig altid sådan? Når man ikke må shoppe, så vil man have hele verden og når man godt må, så kan man aldrig finde noget.

Men altså, det betyder selvfølgelig ikke, at jeg ikke faldt over en masse pæne ting, da jeg besøgte mine favorit-shops, for at finde inspiration til det her indlæg. Bl.a er den meget (blogger)hypede kjole fra wrap-dress fra Vero Moda kommet i en masse nye fine farver. I collagen her ser i to af dem, men der er altså mange flere hvor de kommer fra.

Derudover bliver jeg også nødt til at give de to highlightere fra Benefit et par ord med på vejen. Jeg har fået mig lidt af en highlighter-besættelse fordi jeg har opdaget, hvor meget en god en af slagsen rent faktisk kan gøre for ens look. Jeg har ikke prøvet nogle af dem fra benefit (endnu) men har hørt så mange gode ting om den, at jeg meget snart bliver nødt til at smutte forbi Sephora og købe dem tjekke dem ud.

Kan I have en skøn mandag derude 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #40