FRØKEN HIMMELBLÅ

KAN VI TALE LIDT OM #40

giphy-downsized-large

♥ At Taylor Swift har valgt ikke at udgive sit nye album på streamingtjenester. Lidt frækt at tease med at lægge flere sigler og de gamle albums op og så alligevel ikke gå hele vejen, når den helt store dag kommer.

♥ DR’s ret geniale take på Clickbate-situationen

♥ Hvor vanvittig pænt at ALT omkring den nye Gucci Bloom parfume er. Flasken, kampagnebillederne og æsken. Så pænt, at den stod på min ønskeliste, inden jeg overhovedet havde dufte til den.

♥ Afslutningen på Stanger Things. OMG, siger jeg bare. Nu vil jeg selvfølgelig ikke afsløre noget, da der sikkert er nogle stykker af jer, som endnu ikke er færdige. I har virkelig noget at glæde jer til.

♥ At jeg om under en uge sidder under palmerne i 30 graders varme. Det var især ikke til at forstå, da jeg var ude og løbe meget tidligt i morges i mørke, kulde og blæst.

♥ At julen faktisk ikke er kommet så tidligt i år som den plejer. Eller er det bare mig, der ikke synes at have spottet nær så meget julepynt og julemænd, der er alt for tidligt på den endnu?

♥ At jeg til gengæld aldrig helt har forstået meningen med den her slags (jule) merchandise. Eller, det er da sikkert meget sødt. But still..

♥ At DR må have brugt den samme til at speake på sine naturprogrammer de sidste 20 år. Hans stemme fører mig i hvert fald straks tilbage til natur og teknik i 4. klasse.

♥ At Bieber da egentlig snart burde udkommet med et nyt album. Det er da ved at været ret lang tid siden sidst.

 Ham hers Instagramprofil. Så snakker vi altid foodstyling til et helt andet niveau.

 

4 kommentarer

 • Jeg så Stranger Things sæson 2 færdig på to dage og er fuldstændig vild med den! Den er jo så goooo 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg EEEELSKER ugly Christmas sweaters!!!!! Men…. er også pædagog…. i en vuggestue…. så har dem også mest på, på arbejde 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahahahaha….. elsker alt ved din kommentar <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRØKEN HIMMELBLÅ