TORSDAGSTIP: DEN FINESTE PYJAMAS

PARTY SEASON: 16 FESTLIGE FUND

festny

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Gucci 3. Fenty beauty 4. Stine Goya 5. Mango 6. & Copenhagen 7. & Other Stories 8. Mango 9. Sephora 10. Gina Tricot 11. NA-KD 12. Fenty Beauty 13. Samsøe Samsøe 14. & Copenahagen 15. Topshop 16. Ganni 17. Chloè

Glædelig fredag kære jer

Har I festlige planer i aften? Det kan I tro at jeg har, men det skal jeg nok snakke lidt mere om i den fredagshilsen, der udkommer senere i dag. Hvis det ikke lige er i aften, så har de fleste af jer nok en fest eller tre på programmet, i den nærmeste fremtid – Vi kommer jo ikke udenom, at det er højtid for julefrokoster og den slags.

Den slags kræver selvfølgelig også en festlig påklædning og jeg ved ikke med jer, men jeg synes faktisk, at det er lidt svært at finde et godt outfit på den her tid om året. Om sommeren er det ikke noget problem – der kommer man langt med en pæn blomstret kjole, men nu hvor vi desværre også skal tage hensyn til kulden, er der lidt flere ting, der skal gå op i en højere enhed. Man vil gerne være pæn og festlig, samtidig med, at man heller ikke gider at fryse. Og let’s face it; et par åbne stilletter er bare lidt sjovere end store støvler og strik.

Jeg har været en lille tur ude på internettet, hvor jeg har fundet de mest festlige ting, jeg faldt over. Jeg vil påstå, at de fleste af dem kan bruges på den her årstid. Måske ikke lige de pink pels-sko (nummer 7) men de var bare for pæne til ikke at skulle med. Den fine kjole fra Gina Tricot (nummer 1) er måske også lige til den kolde side, men jeg forestiller mig, at den også kunne være ret fin med en langærmet blondetop under.

Til sidst bliver jeg nødt til også at smide en kommentar efter de fantastiske produkter fra Rihanna’s beauty-linje, Fenty. I går var jeg lige forbi butikken på Købmagergade og købe nummer 12 og jeg har allerede ret meget optur over den. Det er en highlighter, som lige giver det sidste touch og den fineste glød på kinderne.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TORSDAGSTIP: DEN FINESTE PYJAMAS