PARTY SEASON: 16 FESTLIGE FUND

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Så blev det sørme fredag igen igen og i skrivende stund sidder jeg og lakerer mine negle, mens jeg overvejer hvad jeg skal have på i aften. Det er nemlig ikke hvilken som helst fredag, skal I se. Min bff, Julie, har nemlig inviteret til stor 30-års fødselsdag. Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at det bliver en fantastisk aften – det er nemlig en af dem med 4-retters middag, taler, underholdning og alt det der. Om jeg glæder mig??

Det er også en af de fester, som vi har talt om mange gange i løbet af de sidste par måneder og derfor har jeg selvfølgelig også holdt min lørdag helt fri for planer. Ellers næsten da. For jeg skal lige et smut ned til The Powder Room, hvor mine negle skal gøres klar til næste uges rejse.

Derudover skal jeg også forberede mig til det til det, der sker på søndag. Det er nemlig dagen, hvor jeg igen igen sælger ud af garderoben til Tradono market i Papirhallen. Hvis I har mulighed for det, så vil jeg virkelig anbefale at kigge forbi. De markeder er altid så optur og jeg vil vove at påstå, at det er noget nær umuligt, ikke at gøre et godt fund (eller 10). I kan læse meget mere om det henne på Facebook, hvor I også kan se hvem der også sælger ud.

4be48b2643684a7623cbfb3df0baecec

Men nok om mig! Har I sjove ting på programmet? Fest? Afslapning? Familiehygge? En rejse? Eller noget helt tredje? Traditionen tro, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips og tricks til hvad I kan fordrive tiden med 


♥ Selvom jeg lige har nævnt det, så skal I selvfølgelig huske at komme et smut til Tradono Market i papirhallen. Og husk lige og kom hen og sige hej og få en snak.

♥ Vær fornuftig (og I god tid) og ta’ kandidattesten og find ud af hvem der skal have jeres stemme til kommunalvalget.

♥ Vær ufornuftig og ta’ på lidt vinterstøvle webshopping hjemme fra sofaen. Jeg har selv lige forelsket mig i de her lyserøde banditter og selvfølgelig dem her, som jeg har fablet om mange gange.

♥ Læn jer tilbage i sofaen og nye 6 minutter i fantastisk selskab med drengene fra Strangers Things, der leverer en så vild og sjove optræden, at jeg selv er endt med at se den omkring 4 gange.

♥ Til de af jer, som også vågnede op til den skuffende besked, at Taylor Swifts nye album ikke udkommer på streamingtjenester i dag, så kan I måske få lidt trøst i Soundvenues anmeldelse, som gennemgår albummet fra start til slut.

Kan I have en skøn fredag derude ♥ Jeg tjekker selvfølgelig ind med en omgang Saved Items i morgen. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PARTY SEASON: 16 FESTLIGE FUND