FIRE PRODUKTER, DER FIK MIT HÅR TIL AT BLIVE SUNDT IGEN

TORSDAGSTIP: DEN FINESTE PYJAMAS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hej venner og rigtig glædelig lillefredag 

I skal selvfølgelig ikke snydes for et lille torsdagstip i dag. Sagen er nemlig den, at jeg i sidste uge delte billeder af den her pyjamas hist og her og siden er der flere af jer, som har spurgt ind til den. Det kan jeg egentlig godt forstå, for den er altså virkelig fin og den er også præcis ligeså rar at have på, som den ser ud til.

Hvis der er noget jeg ikke går ned på her i de kolde og mørke måneder, så er det hygge og selvforkælelse. Det er man næsten nødt til, hvis man skal komme igennem. Når man så tilmed får det serveret på den lækreste måde, så kan man ikke blive andet end glad 🙂 Den fine pyjamas er fra danske Lulu’s Drawer, som laver undertøj, nattøj og fine kimonoer. Alt sammen i det lækreste materiale. Når man bestiller fra deres webshop, så man det tilsendt i den fineste æske og indpakket i silkepapir. Så venner, hvis I også lige vil forkæle jer selv (eller en anden) her i kedelige November, så kan den altså anbefales på det varmeste 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6 kommentarer

 • Siw

  Hvilken størrelse er dit i?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Hej Mie,
  Jeg vil blot fortælle dig, at jeg synes, at din blog har formået at blive mere end god henover de sidste par måneder. Dine indlæg er utrolig oplysende, og jeg er helt vild med dine tips til sundt hår (generelt beauty) og boliginspireret indlæg. Bliv ved med det gode arbejde! God fredag (og weekend snart 😄)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Kære Celine! Hvis du vidste hvor meget sådan en kommentar betyder! Bare tak tak og tak <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Den må jeg da eje ! Hvordan er str. ? Krymper den i vask ? ( 100% bomuld )

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Den er helt almindelig i størrelsen 🙂 Og nej, den krymper ikke 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRE PRODUKTER, DER FIK MIT HÅR TIL AT BLIVE SUNDT IGEN