ACCESSORIES TIL DE KOLDE DAGE

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPyjamas fra Lulu’s drawer

Ja så blev det sørme fredag igen igen og weekenden står for døren. Har I gode planer? Jeg har det selv lidt sådan, at på en eller anden måde, så trænger jeg snart til at komme ud og feste og svinge hofterne, men på den anden side, så indbyder årstiden og vejret meget mere til hygge og nattøj. Indtil nu ser det heldigvis ud til, at min weekend kommer til at bestå af begge dele.

I eftermiddag er jeg inviteret ind til Radisson hotellet, sammen med en håndfuld instagrammere og influencere. Den står bl.a på rundvisning og et besøg i det ikoniske Arne Jacobsen-værelse. Til sidst er der middag og drinks. Så mange gode ting på èn gang, kan næsten kun blive en succes.

Lørdag står den på arbejde. Jeg har en del billeder der skal skydes, til kommende blogindlæg og kampagner. Årstiden gør det jo noget nær umuligt at arbejde med den slags efter kl. 15 og det skal jeg altså liiiiiige vænne mig til. Senere er der familietid i Vanløse, hvor jeg skal lege med mine små nevøer og forsøge at få lidt plus på moster-kontoen nu hvor jeg jo snart rejser fra dem igen. Søndag bliver lidt i samme dur og hvis tiden tillader det, så kunne jeg godt tænke mig at nå et smut i biografen og se “Mens vi lever”.


Traditionen tro, så får I selvfølgelig lige en håndfuld tips til hvad weekendtiden kan bruges på ♥

Indeholder reklamelinks

Se eller gense Milly Bobby Brow’s (aka Eleven fra Stranger Things) vanvittig rap-performance hos Jimmy Fallon. What’s not to love?

♥ Eller bare se den nye sæson af Stranger Things, hvis I ikke allerede er gået igang. Jeg er godt og vel halvvejs og har det ret meget sådan her.

♥ Ta’ et smut i Dyrehaven, hvor den årlige Hubertusjagt finder sted. Noget jeg selv altid gerne har ville opleve.

♥ Hvis I har en julefrokost eller to på programmet i den kommende tid, så kom tøjkrisen i forkøbet og brug weekenden på lidt kjolejagt. Selv kunne jeg ret godt bruge den her smukke gule sag eller den pink drømmekjole fra Gina Tricot, som jeg har snakket om flere gange herinde.

♥ Overvej (eller bare læs om) at gå på restaurant alene.

♥ Hvis nogen skulle sidde med kærestesorger eller være midt i et Break up, så bare gør som Selena.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ACCESSORIES TIL DE KOLDE DAGE