DEN FØRSTE VINTERDAG

TRE GODE TORSDAGSTIPS

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

♥ Hvis I mangler lidt inspiration til lækker på mad i København, så bliver jeg altså nødt til at anbefale OliOli, som ligger på Gl. Kongevej. De sælger udelukkende de såkaldte poke bowls og det er SÅ lækkert. Jeg har flere gange derfra den her uge for de er nemlig også lige kommet på WOLT. Der skal I huske, at I stadig får 75 kr. på jeres første bestilling, hvis I bruger koden Miekirstine.

♥ En anden kode, som I også meget gerne må benytte jer af, er den jeg har til Booking.com. Der får I ganske enkelt 200 kr. i rabat, når I booker et ophold gennem det her link. Pengene bliver tilbagebetalt når I kommer hjem fra rejsen.

♥ I dag er sidste chance for at få 30% på ALT (med undtagelse af udsalg og den nye levering fra heartmade) med koden Mie30 henne hos My Lèontine. Hvis det ikke var fordi jeg allerede selv har brugt rabatten (og mit shoppe-budget) på et par Ganni sko og en Sportsmax Sweatshirt, så havde jeg helt sikker klikket de fine Stine Goya vinterstøvler hjem.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN FØRSTE VINTERDAG