10 FANTASTISKE HVERDAGSMOMENTER

WINTER IS COMING – 14 TING TIL AT SPICE NOVEMBER OP

winter

Reklamelinks: 1. & Other Stories 2. Gina Tricot 3. & Other Stories 4. La Mer 5. Stine Goya 6. Gina Tricot 7. Vagabond 8. Neon Rose 9. Sephora 10. Gina Tricot 11. Baum und Pferdgarten 12. Even & Odd 13. & Other Stories 14. Envii

Dagene med indian summer er vist ved at være talte og de sidste par dage, har den evige regn og det kedelige gråvejr mindet mig om, hvor r** syg November er. Beklager til jer der har fødselsdag i November og bliver ved med at påstå, at det er en skøn måned. Jeg føler den bare ikke. Men så stoppet mit brok også her, for jeg er jo i den heldige situation, at jeg kan arbejde over hele verden og dermed rejse når det passer mig. De sidste 3 år har jeg skiftet kedelige November ud med sol, varme og palmer i sydøstasien og det kommer jeg også til at gøre i år. Lige nu er der godt og vel 3 uger til at jeg sætter kursen mod Bali og derefter Singapore. Om jeg glæder mig?

Og for at fokusere lidt mere på det positive, så skal man jo huske på, at der ikke er noget der er så skidt, at det ikke er godt for noget. Vejret indbyder bl.a til at pakke sig ind i lækre materialer og fine uldne accessories og ikke mindst til at skrue godt op for selvforkælelsen derhjemme. Det er naturligvis derfor, at jeg lige har fundet 14 ting, som passer perfekt til den slags.

Huden skal have ekstra pleje og godt med fugt og her kan jeg igen, igen, igen ikke kaste nok rosende ord efter La Mer’s fantastisk ansigtscreme. Lidt kokosduft kan også tilføje et eksotisk element til enhver vinterdag og her kan jeg også kun anbefale & Other Stories’ Coco de Perle-serie. Hvis I har duftet til den, så ved I hvad jeg mener 🙂

I skrivende stund sidder jeg også og venter på at posten kommer med min bestilling fra & Other Stories, som bl.a indeholder den fantastiske pelsede jakke (nummer 1). Selvom jeg ikke burde shoppe mere, så er jeg også virkelig fristet til at klikke de fine brune bukser fra Baum und Pferdgarden hjem. Især fordi de allerede er sat ned henne hos NA-KD så tilmed tilbyder 25% på ALT de næste 48 timer. Skal/skal ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 FANTASTISKE HVERDAGSMOMENTER