KAN VI TALE LIDT OM #38

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Saint Laurent 3. Han Kjøbenhavn 4. NA-KD 5. Only 6. Topshop 7. Nike 8. Gina Tricot 9. Ganni 10. NA-KD 11. & Copenhagen 12. A.P.C 13. Gucci 14. Topshop  15. River Island 16. Valentino

Glædelig mandag, kære venner og hjertelig velkommen til ugens webshop favoritter, som vist er endt med lidt af et efterår-møder-farver-tema. Men det er nu heller ikke en dårlig ting, hvis I spørger mig. Efter en periode, hvor jeg har været en lille smule stilforvirret, er jeg efterhånden ved at få sporet mig ind på, hvad det er jeg godt kan lide og hvad jeg helst vil have, at min garderobe består af.

Jeg synes faktisk, at collagen her afspejler det, som jeg er kommet frem til meget. Masser af lyse og klare farver, blandet på kryds og tværs og ikke mindst lækre materialer. Jeg kan faktisk godt lide når mit tøj er forholdvis budgetvenligt, for hvis man bare går efter kvalitet, når det kommer til accessories, så kan det sagtens se lækkert ud.

Derudover bliver jeg næsten også nødt til at fremhæve de seje Nike Air Max (nummer 7) , for selvom man jo efterhånden har kunne spotte modellen på hver anden stilfulde kvinde, så er jeg først nu begyndt at forstå hypen. Jeg har egentlig altid godt kunne lide dem, man har bare aldrig været sådan helt forgabt. Det er jeg blevet nu og især efter jeg spottede dem i den her farve.

Den blomstrede bluse fra Gina Tricot (nummer 8)  har jeg også ret meget optur over og jeg tror næsten, at jeg bliver nødt til at klikke den hjem. Både fordi den vil være helt perfekt til den kommende tids mange fester, men bestemt også fordi den vil være ret god at have med i kufferten til Bali og Singapore, som jeg skal pakke om en lille månedstid.

Kan I have en skøn dag derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KAN VI TALE LIDT OM #38