ONSDAGSTIP: DE SEJESTE IPHONE-COVERE

15 FANTASTISKE BOLIGTING

bolig

Reklamelinks: 1. OYOY 2. Bloomingville 3. Kartell 4. HAY 5. Room21 6. Nordstjerne 7. ELLOS 8. Bloomingville 9. Bloomingville 10. Louise Roe 11. Stilleben 12. ELLOS 13. Klippan 14. Studio Arhoj 15. ELLOS

Lidt boligsnak er altid en god idè, ikke sandt? Så det bliver også lige temaet herinde i dag. Selvom jeg nærmest ikke har fået gjort noget som helst ved det endnu, så var det egentlig lidt min plan at ændre ved et par små ting min indretning og måske skabe en lidt ny stil hjemme i min lejlighed. Hivs det giver mening?

Der er selvfølgelig sket lidt, fordi jeg bl.a fik et nyt spisebord. Og så endda et, som så ud præcis som det jeg havde haft i mine tanker i 100 år. Resten af ændringerne burde nok kunne klares med lidt udskriftning af de små detaljer. F. eks gad jeg ret godt at have fingrene i den farverige Kartell-lampe og ikke mindst lave en lille udskiftning af plakaterne i mine rammer.

Jeg vil også gerne have fat i nogle opbevaringskasser og selvfølgelig nogle rigtig pæne af slagsen. For hvis I vidste hvor mange nips og dimser der ligger hjemme hos mig og får det hele til at se en anelse rodet ud!! Men det er faktisk ikke helt nemt at finde de helt perfekte af slagsen og jeg er kontant på jagt. Mit problem er også bare, at jeg ikke rigtigt ved hvad det er jeg leder efter 😉

Hvis der er andre, der sidder med de samme tanker, eller andre, som måske bare godt kan lide pæne boligting, så har jeg samlet 15 af de pæneste ting, som jeg har spottet derude ♥

7 kommentarer

 • Jeg køber helt sikkert senge sættet fra Ellos til kæresten i julegave, det er lige hendes stil 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fine, fine ting. Jeg er særligt helt vild med plakaten og bordlampen fra BY RYDÉNS – jeg forestiller mig, at lampen kunne stå så fint i ét af rummene i vores store bogreol (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er jeg glad for at du synes 🙂 Og ja, det er netop også de ting, som er blandt mine favoritter.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celine

  Det er en virkelig fin collage! God inspiration 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Laursen

  Jeg er også på jagt efter plakater, og det er bestemt ikke nemt, synes jeg ikke. Del endelig hvis du har nogle pæne i tankerne eller tips til gode hjemmesider 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ONSDAGSTIP: DE SEJESTE IPHONE-COVERE