DEN BEDSTE SAG OG DE BEDSTE PRODUKTER

SAVED INSTAGRAMS

insta-kopi

1. Mutheofficial: Jeg vil virkelig give min højre arm for at bo tæt på den væg. Hvis det var tilfældet, så vil der nok være en overflod af kirsebær på samtlige af mine outfitbilleder. Men av hvor er den pæn.

2. Agencyvcph: Her snakker vi altså seriøs lysrød og denim-perfection.

3. Gulddreng24k: Jeg har egentlig altid haft det ret grineren over Gulddreng, men efter at have set dokumentaren om ham på DR3 er jeg blevet endnu mere fan, for han er altså også ret sød og har vanvittig god humor. Det her billede og teksten til, opsummerer ligesom det hele.

4. Alwaysjudging: Badeværelses-goals til et helt helt nyt niveau. Det her er et af de billeder, som mine øjne aldrig bliver trætte af at kigge på.

5. Gkstories: Hvis nogen kan få legetøj på gulvet til at se pænt ud, så er det gkstories. Men så igen, er der overhovedet noget, som de ikke kan få til at se pænt ud?

6. Foodstories: Et af de der billeder, som minder mig om, hvorfor efteråret kan været en ret magisk årstid.

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DEN BEDSTE SAG OG DE BEDSTE PRODUKTER