SAVED INSTAGRAMS

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

Så blev det fredag igen igen og så skal I selvfølgelig have en lille fredagshilsen. Og lad mig starte med at indrømme, at det her indlæg er planlagt og skrevet ude i lufthavnen, meget tidligt i morges. Lige nu skulle jeg nemlig meget gerne befinde mig i Amsterdam, hvor weekenden skal tilbringes.

Jeg skal mødes med mine amerikanske venner, som jeg ikke har set siden vi rejste rundt i sydstaterne tilbage i Maj. Det går aldrig stille for sig, når jeg er sammen med dem og jeg er sikker på, at vi får de sjoveste dage. De elsker mad, drinks, kultur og kolde øl ligeså højt som jeg gør og jeg tror primært, at det bliver det, som tiden kommer til at gå med. Desuden er det også mit første besøg i Amsterdam og jeg har fået så mange gode tips og tricks fra jer og folk omkring mig, at jeg næsten bliver helt stresset over ikke at have mere tid. Vejrguderne ser ud til at være med os, så indtil nu tegner alt til at blive godt.

4830244eee0db19f88f29bc1ab5d555ePicture via Pinterest

Herhjemme ser det også ud til, at sensommeren kigger frem og det har de fleste af jer sikkert planer om at udnytte? Hvis I alligvel mangler lidt inspiration, så får I naturligvis lige et par tips til, hvad man kan bruge tiden på.


♥ I aften er der kulturnat i København og der er et hav af gode ting på programmet. Hvis jeg havde været hjemme på Nørrebro, så havde jeg helt sikkert slået et smut forbi den her udstilling.

♥ Man kan også slå et smut forbi Tivoli og komme i ægte efterårsstemning. De har netop åbnet op for deres halloween-sæson og jeg var jo så heldig at få et lille smugkig, den anden dag og lad mig bare sige, at de ikke har sparet på noget.

♥ Hvis I er i København, så slå er smut fordi La Mer i Illum, hvor man kan få en fin gennemgang af deres fantastiske produkter og tilmed lagt en fin make up. Det er kvit og frit og SÅ lækkert. Jeg gjorde det selv i går og min hud havde aldrig været flottere end da jeg forlod butikken. Lidt ærgerligt, at jeg bare skulle hjem og arbejde og pakke kuffert.

♥ Og hvis man så alligvel er inde i byen, så vil det næsten være dumt ikke at udnytte, at de fleste butikker netop har startet midseason-sale. De har et ret vanvittigt udvalg henne hos & Other Stories og hos Gina Tricot kan man også få fingrene i de fineste efterårsblomster.

♥ Smut hen til Rikke og læs hendes fine og velreflekterede indlæg omkring alle de bekymringer der følger med, når man bliver ældre. Eller Lasses fine analyse af statusen i Influencer-land.

♥ Ta’ hul på suppesæsonen, med en lækker græskarsuppe.

Må I få den bedste weekend derude og husk selvfølgelig, at I kan følge med i min lille Amsterdamtur henne på Instagram.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAVED INSTAGRAMS