13 PÆNE OG PRAKTISKE EFTERÅRSSKO

EN ONSDAG PÅ FARTEN

img_1867Reklamelinks: Jacket: Munthe Dress: Moves (on sale) Jeans: 2nd one Shoes: Flattered Bag: Marni

Hola chicas!!

Har I haft en dejlig dag? Min har været sådan meget klassisk og ret meget i bloggens tegn. Jeg startede ud med en løbetur og den endte med at blive forholdsvis lang. Jeg havde gode ben og solopgangen var smuk som bare pokker, så inden jeg fik set mig om, endte jeg pludselig helt nede ved havnen og endte med små 11 km.

Efter en stor og tiltrængt morgenmad satte jeg kursen ind mod byen og bedst som jeg havde forladt min lejlighed, begyndte det selvfølgelig at regne. Det kan I næsten også se på krøllerne i mit hår. Dagens første stop var hos Mads Nørgaard, hvor det jo er Sidsel, der styrer showet. Hun havde endda fødselsdag i dag, så jeg huskede naturligvis at komme med blomster (emoji med glorie). Vi drak en kop kaffe, snakkede lidt og kiggede selvfølgelig på den kommende kollektion. Nok den pæneste til dato fra deres side.

Efterfølgende gik turen til Tivoli, nærmere bestemt Gemyse, hvor Dr. Hauscha inviterede på frokost og introduktion til deres her make up. Sådan et fint og inspirerende event. Desuden er min interesse for beauty også vokset ret voldsomt her på det sidste, så jeg sluger alt information til mig.

Inde i Tivoli var de ved at gøre klar til Halloween, som vist nok begynder i morgen. Men Kat og jeg udnyttede selvfølgelig at haven stadig var forholdsvis mennesketom og skød et par billeder af dagens outfit. I har vist set de fleste ting før, men det er jo nødvendigvis ikke en dårlig ting.

Om 2 sekunder skal jeg op på cyklen igen, for jeg har en aftale med Chris hjemme hos hende og det kommer bl.a til at handle om take away og et glas vino eller to.

Kan I have en skøn aften derude ♥

img_1931

img_1925

img_1844

img_1920

2 kommentarer

 • Ck

  Hej Mie! 😁 Det lyder nu som en dejlig dag! Tænkte om jeg kan lokke dig til at give en kort anmeldese af Gemyse?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hej Camilla!
   Det kan du tro at jeg gerne vil, men det er lidt svært, for jeg har kun været der til events, hvor de her serveret snacks og små retter. Altså ikke rigtige serveringer. Når det så er sagt, så har jeg ikke smagt noget derinde, som ikke var helt fantastisk. Jeg tænker bl.a dagligt på nogle edamame-falafler som jeg fik for et stykke tid siden 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

13 PÆNE OG PRAKTISKE EFTERÅRSSKO