PÅ EVENTYR I SKÅNE #1

13 PÆNE OG PRAKTISKE EFTERÅRSSKO

sko

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE

I går morges, da jeg skulle ud af døren, tog jeg mig selv i at stå i en situation, som jeg ikke havde været i, i rigtig lang tid. Jeg havde skokrise. Og en ret voldsom en af slagsen. Jeg har aldrig været typen, der har en kæmpe stor skosamling. Jeg er nok nærmere hende, der har 4-5 par pr. sæson, som jeg så skifter imellem. Men da temperaturen, fra den ene dag til den anden, besluttede sig for at nærme sig frysepunktet, havde jeg pludselig et lille problem, for de 4 par der står på skohylden i min gang, er alt alt for kolde.

Derfor må jeg nok indse, at det er tid til at udskifte den lille samling og måske anskaffe mig et par (eller to) nye hverdagssko. Som udgangspunkt lyder det jo ikke som verdens sværeste opgave, men det har faktisk vist sig ikke at være helt så nemt. I hvert fald ikke hvis de også skal være varme.

Derfor tog jeg også på en lille virtuel shoppetur i går aftes og endte faktisk med at finde en god bunke potentielle køb. Det kunne jeg jo snildt lige lave en lille collage ud af, for noget siger mig, at jeg sikkert ikke er den eneste, som står i den situation.

Så here you go; 13 pæne og forholdsvis praktiske efterårssko. Nummer 13 går måske ikke lige ind under kategorien “praktisk” i hvert fald ikke hvis det kræver at de er varme, men til gengæld til de virkelig pæne.

Kan I have en skøn dag derude ♥

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PÅ EVENTYR I SKÅNE #1