TAKE AWAY, EN KONKURRENCE & HVERDAGENS HELTE

FREDAGSHILSEN & WEEKENDTIPS

e7759a9c1e75bbc16fb453566bd95307Picture via Pinterest

Så blev det sørme fredag igen og for første gang i lang lang tid, har jeg haft en af de der uger, hvor jeg måske har bidt over lidt mere, end hvad godt er. Der har været fart over feltet og jeg har nærmest ikke været alene i siden begyndelsen af sidste uge. Men sådan er det jo bare med det her job. Nogle gang falder de ting, som man ikke kan sige nej til oven i hinanden og når det så bliver krydret med en del begivenheder i det virkelige liv, så bliver det en anelse presset. Jeg er i hvert fald træt nu. Lad mig sige det sådan.

I tirsdags var jeg til Stones-koncert i parken og som altid var det en kæmpe fornøjelse at se dem. Der blev dog ikke fyret ligesom voldsomt op for sceneshow og kæmpe kor, som der har været til de andre koncerter, jeg har været til. Men igen, Mick Jagger er 75 år og har en krop på en som 20 og når han tilmed stadig kan diske op med de vildeste mooves, så kan man vist heller ikke forlange mere. Jeg er stadig kæmpe fan og Angie og Miss you er stadig blandt de bedste sange, der nogensinde er skrevet, hvis I spørger mig.

I skrivende stund er jeg lige kommet hjem fra 3 intense, men helt fantastiske dage i det sydsvenske. Det har været en kæmpe kæmpe oplevelse og jeg er helt enormt inspireret på flere punkter. Både min Iphone og mit kamera er fyldt med billeder derfra og jeg glæder mig helt vildt til at dele dem med jer og komme med en masse fortællinger. Det var simpelthen så fint og idylisk. Se selv her.

I aften står den på koncert igen og faktisk også med et af mine yndlingsbands. Det er selvfølgelig Mew, jeg snakker om. Jeg har ikke tal på, hvor mange gange jeg har set dem live og de har aldrig nogensinde skuffet. Flere af deres albums er soundtracks til mine teenageår og mine 20’ere og derfor ved jeg, at jeg også kommer til at gå igennem den der følelsemæssige oplevelse når de går igang.

I morgen er der ME-time på programmet og så skal jeg ordne en hulens masse praktiske ting. Jeg skal bl.a have pakket det sidste til søndagens Tradono-market og ryddet lidt op i min lejlighed. Om aftenen kommer min søster og lille nevø, Vilfred til hygge og sleep-over. Det bliver SÅ godt, efter et par dage med meget fine vine og meget voksen-agtig mad.

Hvad har I af planer for weekenden? Står den på afslapning, familietid, shopping, rengøring, fest eller noget helt tredje? Traditionen tro, får I selvfølgelig lige en lille liste med tip og ting, man kan fordrive tiden med


 ♥ Først og fremmest skal I selvfølgelig komme til Tradono-Loppemarked på Papirøen på søndag! Som sagt sælger jeg selv ud af garderoben og at dømme ud fra de øvrige deltagere, så bliver det svært ikke at gøre et godt køb eller to.

 ♥ Man kan slå et smut forbi den nærmeste Gina Tricot og se om sæsonens pæneste budgetvenlige jakke er landet. Jeg har ladet mig fortælle, at den skulle være lige på trapperne. Og når man så alligvel er der, så vil det næsten være dumt, ikke lige at købe den her fantastiske hue med også.

 ♥ Det er også i Weekenden, at Nuè holder deres ret crazy lagersalg. Det kan både være farligt og en anelse dyrt.

 ♥ I skal også huske at deltage i konkurrencen om et Gavekort til Just-Eat og så selvfølgelig fortælle hvor I finder den bedste take-away. Jeg er allerede blevet enormt inspireret af de kommentarer der er kommet.

 ♥ Overvej at booke en lille vinter-getaway. Lige nu kan man f. eks komme til Marocco for en ganske god pris og I får selvfølgelig stadig 200 kr. i rabat, når I booker hotel hos Booking.com via det her link.

 ♥ Hvis den står på skærm-tid, så må I altså ikke snyde jer selv for at se DR3’s dokumentar om Gulddreng. Men jeg bliver altså nødt til at advare om, at man måske bliver lidt forelsket i ham. Eller nok nærmere i Malte.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKE AWAY, EN KONKURRENCE & HVERDAGENS HELTE