WEBSHOP FAVOURITES

10 TING JEG IKKE FORSTÅR

giphy

Indlægget indeholder affiliatelinks

1. Stempelkandekaffe. Det er jo ikke fordi det smager grimt, men det bliver altså ofte så stærkt, at det kan være umuligt at få ned, konsistensen er alt for tung og tyk og man får kaffegrums i hele munden. Næ nej, så heller en god almindelig filterkaffe.

2. Og nu hvor vi er ved almindelig kaffe, så forstår jeg heller ikke hvordan jeg gang på gang kan blive ved med forarge ekspedienterne på diverse kaffebarer, når jeg beder om en kop almindelig kaffe med mælk. Sort.kaffe.med.mælk. Ikke en latte, Cappuccino, machiato, Cha fe sua da eller cafè melange. Der må ikke være mange helt-almindelig-sort-kaffe(med lidt mælk)-drikkere tilbage derude.

3. Hvorfor de der grå og heldagsregn-dage (som i dag) altid falder på en mandag. Eller ogå føles det bare sådan?

4. At der er nogen, som vælger at købe den her slags stol. Den er jo pæn nok, men det er jo fysisk umuligt at sidde godt i den.

5. Høj musik på restauranter. Hvem gider at gå ud og spiser, hvis man ikke kan føre en samtale.

6. Lav musik til til holdtræning i Fitness. Det er altså MAX antiklimaks. Nej, jeg er ikke nem at gøre tilfreds 😉

7. Prisen på sæsonens mest hypede strik. Ja, den er pæn. Meget pæn, men ikke 3000 kr.-pæn.

8. Dele af Youtube-gennerationen.

9.  Folk der sender en en mail, hvorefter man bruger en del tid og arbejde på at svare tilbage og man så aldrig hører fra dem igen. Virkelig irriterende og virkelig uprofessionelt.

10. Webshops, som ikke har gratis fragt, eller i hver fald dem, som tager det hvide ud af øjnene for det. Personligt er det ofte det, der holder mig tilbage fra at købe.

19 kommentarer

 • Haha hvor har du ret! Elsker filterkaffe! Drikker også bare hel almindelig sort kaffe haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Kan ikke holde ud at se den video med Fie. Men alligevel ser jeg den.
  Hvad er der galt med hende? Har aldrig set noget lignende. Det er jo egentlig synd, hun er jo helt forskruet og ødelagt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Så enig i det med fragtpriser!! Jeg sad og overvejede st købe et par Gucci sko fra My Theresa (som er en once in a lifetime investering for mig og ikke bare noget jeg gør). Så så jeg at jeg skulle betale fragt?! Når jeg handler for 5000?! Og så kan du købe et par strømper på Asos til 100 kr og få gratis fragt. Hvad sker der?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Hahahaha…. SO true. Jeg købte også min Gucci-taske på Guccis egen hjemmeside, fordi fragten var så dyr hos My Theresa!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Ha ha …. Fuldstændig enig – især med den strik !!!! Hvad sker der for det ??? Guld garn eller ???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hahaha! Jeg drikker næsten kun kaffe fra stempelkande – det bliver altså ikke ulækkert grumset når jeg laver det 😄
  Og shit jeg forstår heller ikke dele af Youtube-generationen! How?? Why???

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Jeg er oprigtigt bekymret for Fie Laursen. Enten er hun mentalt ustabil eller også tager hun tykt p*s på sine følgere. Sheisse, hvor jeg ikke håber at resten af YT-generationen kører den stil der 😱

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Jeg tror bestemt ikke at hun tager pis. Desværre!!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg drikker kun almindelig sort filterkaffe – er også altid i tvivl om, hvad jeg skal kalde det, når jeg skal bestille på de fancy steder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… ja, bare helt almindelig kaffe. Men det forstår de ikke altid 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • J.

  omg, Fie Laursen-videoen! Jeg er helt mundlam!!!! Hvor tåkrummende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Har haft lidt det samme problem med kaffe på caféer.
  Har fundet ud af at en “americano med lidt mælk, tak” er vejen frem 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, helt sikkert. Men så igen, så er en americano ofte liiiiige til den stærke side. Men det er tæt på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Jeg bilder mig selv ind, at Fie Laursen er et fænomen, som bliver tiet ihjel. Ellers kan jeg snart ikke være i mig selv mere. Hendes primære fans er 8-12 år, og så vejleder hun om sugardaddies? Ej, men jeg er gammel og træt..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Enig!! Jeg bilder også mig selv ind, at målgruppens forældre ikke helt ved hvad det handler om!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hanne

   Jeg tror desværre, at hun har fat i den lange ende. Hun ved, hvad der genererer kliks, hvor hun både får fat i “Gid det var mig”- og “Godt det ikke er mig”-segmenterne. Jeg har ikke set særlig mange hendes tidligere videoer, men jeg håber ikke at det er en generel ting, at hun sidder og drikker vin/øl mens hun optager. Hun véd, at mange af hendes følgere (RÆDsomt ord i denne forbindelse i øvrigt) er meget unge, og så sender hun det her signal at alkohol er åh så cool? Det er HELT afsporet. Hun er afsporet.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WEBSHOP FAVOURITES