BLOMSTER, LYSERØD OG LØRDAG

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Mango 2. Sephora 3. Sephora 4. Second Female 5. Marni 6. Le Speces 7. & Other Stories 8. Gina Tricot 9. Mango 10. Mango 11. Charlotte Olympia 12. & Copenhagen 13. 2ND DAY 14. & Copenhagen 15. Gina Tricot

Som lovet får I selvfølgelig en helt frisk omgang webshop-favoritter i dag. Det er jo mandag og en ny og potentiel shoppe-uge står for døren 😉 Har man planer om at udvide efterårsgarderoben, så er det i hvert fald et ret godt tidspunkt, for det vælter ind med pæne ting og sager derude.

Jeg har sagt det før et par gange, men jeg har virkelig meget optur over, at der er så meget fokus på farver, det her efterår. Det er skønt, at alt ikke er brunt, gråt og sort. De gule ting er der bestemt ikke sparet på og det passer mig ret godt. Jeg har f. eks virkelig set mig varm på den smukke kjole fra Mango (nummer 1). Men fordi det nu engang er efterår, så har jeg selvfølgelig også taget et par af de lidt mere hyggelige styles med. F. eks et par fine hjemmesko og de sjove og pæne produkter fra Tonymoly.

I det hele tager arbejder jeg lidt på at lave en lignende collage, fyldt med gode ting og sager til indendørs hygge. Det har I tager så godt imod de andre år.

Kan I have en skøn eftermiddag og aften derude <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLOMSTER, LYSERØD OG LØRDAG