BROMBÆRMARMELADE MED KANEL, CITRON OG ÆBLE

13 FINE EFTERÅRSJAKKER

jakker

Reklamelinks: 1. Selected Femme 2. Stine Goya 3. KIOMI 4. Mango 5. Minimum 6. NA-KD 7. Vero Moda 8. Gina Tricot 9. Ivy & Oak 10. Sparkz 11. Ivy & Oak 12 Mint & berry 13. Monki

I går eftermiddags sad jeg og strikkede den her collage sammen, alt imens regnen vitterligt stod ned i tykke stænger uden for vinduet. Efteråret er kommet, sådan for real og de der jakkeløse dage, er der nok ved at være talte.

Flere af jer har skrevet og spurgt, om jeg ikke ville lave et lille indlæg med efterårsjakker. For det første ELSKER jeg, når I ønsker ting og bliver evigt og altid glad, når jeg også kan lade jer have indflydelse på indholdet herinde. Så bliv endelig ved med det ♥ Og hvad I ønsker skal I få; her er 13 af de fineste efterårsjakker, jeg har spottet ude på det store world wide web.

Nu lever jeg jo efter en filosofi om, at man aldrig kan få jakker nok. Det er nok også den beklædningsgenstand, som jeg har flest af. Godt for mig, men knapt så praktisk i forhold til pladsen i min lejlighed. Selvom efteråret først lige er kommet, så må jeg også indrømme, at jeg allerede har opbygget mig en lille samling. Den består bl.a af den her grønne sag fra Vila, en klassiske blå frakke fra Second Female og så Munthes fine og lidt mere rå model.

Jeg mangler dog stadig en leopard-jakke, for sådan en bliver jeg jo nødt til at have. Jeg har set mig ret lun på Meotines udgave, men hvis jeg også vil ud i en lang model, så er NA-KD’s version (nummer 6) også virkelig pæn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BROMBÆRMARMELADE MED KANEL, CITRON OG ÆBLE