A PRETTY THING, THING

BROMBÆRMARMELADE MED KANEL, CITRON OG ÆBLE

img_7122Jeg har mere eller mindre spammet jer med billeder fra den fynske natur, her de sidste par dage. Det stopper nu, men inden vi lukker helt ned, så får I lige en lille opskrift, som er opstået ud fra min søndag i naturen, som bl.a stod på en masse brombær-plukning.

Lige nu bugner de fleste skove og også mange haver af de lækre bær. På under en time nåede min mor og jeg at plukke langt over et kg og vi kunne snildt være blevet ved. Da vi kom hjem, skyndte jeg mig strakt at trylle fangsten om en en lækker marmelade. Den slags er jeg nemlig enormt glad for. Jeg spiser det selvfølgelig på brød, men også også ovenpå min yoghurt eller havregrød. Opskriften skal I ikke snydes for og hvis nogen skulle være i tvivl, så kan den selvfølgelig også sagtens laves på andre bær.

img_7123

Det skal du bruge (til 2 glas)

♥ 400 g Brombær

♥ 200 g sukker

♥ Saften fra en citron

♥ 1 revet æble

♥ 2 stænger kanel

♥ 1 tsk vaniljesukker

Sådan gør du

♥ Start med at rense bærerne og riv æblet.

♥ Hæld alle ingredienserne over i en gryde og varm den op stille og roligt. Den må gerne koge til sidst.

♥ Rør jævnligt i massen og når bærerne er kogt ud, så er den færdig.

♥ Hæld marmeladen på glas og lad den køle af.

img_7124-1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A PRETTY THING, THING