EN SØNDAG I SEPTEMBER

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. ELLOS 2. Triwa 3. & Copenhagen 4. Gina Tricot 5. NA-KD 6. Gucci 7. & Copenhagen 8. Gina Tricot 9. Triwa 10. Modström 11. Gina Tricot 12. Mango 13. Gina Tricot 14. Stine Goya 15. & Other Stories 16. Marni

Glædelig mandag og velkommen til ugens Webshop-favoritter og man kan vist ikke komme udenom, at efteråret står for det overordnede tema. Lige nu er vi ende i en periode, som vi virkelig skal huske at nyde og værdsætte.

Vejret tillader stadig en forholdvis let påklædning og hvis man ikke er alt for kuldskær, så kan man endda stadig praktisere det, der er min ultimative yndlings-kombination; bare ben, sammen lange ærmer og en jakke. Hvor smuk vil den grønne kjole fra fra Gina Tricot (nummer 8) f. eks ikke lige være, sammen med en tyk og lækker strik (som f. eks kunne være den her) udenover? Prikken over i’et ville være, hvis man også lige kunne tilføre de lyserøde Gucci-sko #drømmedrømme

Derudover bliver jeg også lige nødt til at nævne det fine fine hårspænde fra & Copenhagen. Lige for tiden har jeg hårspænder på hjernen og jeg har efterhånden fået mig en forholdsvis god samling. Faktisk ligger det her og venter på mig hjemme i København.

Kan I have en skøn dag derude <3

4 kommentarer

 • Klara

  Åhhh du disker bare op med alle de ting jeg ikke vidste jeg gerne ville ha’!!! Er godt nok glad for at jeg har fundet din blog (smiley med hjerter i øjnene)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Haha… Det er jeg bare så glad for at høre <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg kunne godt bruge et indlæg omkring fine overgangsjakker, da jeg virkelig står og mangler en. Og da du har den bedste sans for jakker, så tror jeg at du er den perfekte til sådan et indlæg ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN SØNDAG I SEPTEMBER