FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS

SAVED ITEMS

saved

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Så blev det sørme Saved Items-tid igen igen og i denne omgang er det & Other Stories, som det skal handle om. De har jo været en af mine favoritter, lige siden de så dagens lys for for et par år siden og hver gang jeg klikker derind, finder jeg mindst 5 ting, som jeg gerne vil have. Mange af deres ting, går direkte i min farveglade hjerte.

Hvis jeg skal sige èn negativ ting, så synes jeg, at det er en lille smule for dyrt. Altså selvfølgelig ikke sådan at det er fuldstændig umuligt at være med, men at betale omkring 500 kr. for en skjorte i en highstreet-butik, er altså lige på grænsen, hvis I spørger mig. Især når den ikke er lavet i silke eller noget andet fint.

Men nu til dagen favorit: Her er det næsten umuligt for mig ikke at sige den smukke lavendel-farvede jakke (nummer 6). Ikke nok med, at farven er noget at det fineste, så er modellen også ret fantastisk og uden at vide det med 100% sikkerhed, så tror jeg altså også at den er enormt varm. Den stribede bluse (nummer 2) har jeg også haft et god øje til i længere tid og jeg elsker virkelig kombinationen af farverne. Det er heldigvis en af de styles, hvor man ikke kan klage over prisen.

1 kommentar

  • Julie

    Jeg er simpelthen så enig med dig i forhold til det med prisen… og det er som om, de har sat priserne lidt op på det seneste? 🙁

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN OG WEEKENDTIPS