REJSETIPS, BOOKING AF HOTELLER OG EN RABAT TIL JER

15 FINE TING TIL BOLIGEN

bolig

Reklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE 10. HERE 11. HERE 12. HERE 13. HERE 14. HERE 15. HERE

Det er sjovt hvordan det der med nye sæsoner altid vækker lysten til at ændre alle mulige ting. Sådan har jeg det i hvert fald og noget siger mig, at jeg ikke er alene om det? Det er især på boligfronten, at jeg har lyst til en lille upgrate. Ikke noget vildt og voldsomt, med nye møbler og alt det der. Bare lidt små ændringer af detaljerne. Den slags kan man jo også sagtens gøre med et par nye tips-ting, så som puder, lamper og tæpper.

På den front kan man altid regne med webshops som ELLOS, Royaldesign, Moodings og Stilleben og i går var jeg på en lille webshoppetur og her fundet 15 af de fineste ting og sager frem. Bare i tilfældet af, at der skulle sidde nogen derude, med de samme tanker og lyster 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REJSETIPS, BOOKING AF HOTELLER OG EN RABAT TIL JER