INSTAGRAM, JEG KAN FAKTISK IKKE LIDE DIG LÆNGERE

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. & Other Stories 3. ELLOS 4. & Other Stories 5. Mytheresa 6. Boozt 7. Boozt 8. ATP Atelier 9. & Other Stories 10. Mytheresa 11. Boozt 12. NA-KD 13. & Other Stories 14. Mytheresa 15. ELLOS 16. Adèlie 17. Gina Tricot

En ny uge, bestyder naturligvis en ny omgang webshop favoritter og det slår mig lige, at det også er sommerens sidste. På næste mandag skriver vi September og dermed er det officielt efterår. Tanken om, at sommeren går på hæld, bryder jeg mig ikke specielt meget om, men det bliver lidt mindre slemt, når farveskalaen er så fin, som den er i år.

De lyserøde og lilla nuancer får heldigvis lov til at blive og når de bliver kombineret med klassiske efterårsfarver som brun, grøn og blå, så går det altså op i en højere enhed.

Custommade har lavet den fineste kollektion i år og heldigvis er lavendel en gennemgående farve i kollektionen. Den smukke smukke skjorte (nummer 11) er helt klart min favorit-style og man kan næsten kun blive glad af at kigge på printet. Den findes også i en sort version, hvis man ikke har det ligeså vildt over lavendel, som nogen andre 😉

Kan I have en skøn mandag derude <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTAGRAM, JEG KAN FAKTISK IKKE LIDE DIG LÆNGERE