LINKS I LIKE

WEBSHOP FAVOURITES

webshop

Reklamelinks: 1. Gina Tricot 2. Boozt 3. Weekday 4. Monki 5. Weekday 6. Monki 7. Mytheresa 8. Weekday 9. Mytheresa 10 NA-KD 11. Monki 12. Gina Tricot 13. ELLOS 14. & Other Stories 15. & Other Stories 16. Monki

Aller glædeligste mandag <3

Traditionen tro starter ugen herinde med en god omgang Webshop-favoritter og de indlæg, er jo lidt af en fest at lave for tiden, for det vælter ind med nye og pæne varer derude. Min ønskeliste er længere end den har været det sidste lange stykke tid og selvom jeg ikke er specielt vild med, at efteråret nærmer sig, så er jeg alligevel ret klar på en ny sæson, sådan rent modemæssigt.

Nogle af de ting, som jeg har på hjernen er bl.a alt med leopard, lavendel, denim, lyserød selvfølgelig og den der metallic tendens vokser bestemt også på mig. Det er de alt for fine bukser fra Baum und Pferdgarten et godt eksempel. Her går farve, model og materiale ligesom op i en højere enhed. Den blå strik fra Gina Tricot (nummer 1) er bestemt også ret så fin og endnu bedre er, at jeg lige har opdaget, at den også findes i lyserød. Jeg er simpelthen så vild med, at vi går et efterår med masser af farver i møde. Det gør det ligesom lidt mindre slem.

Kan I have en skøn mandag derude! Jeg tjekker naturligvis ind igen senere <3

4 kommentarer

 • Solbrillerne med stjernerne er da helt fantastiske! Ærgerligt vi ikke har så mange sommerdage tilbage i DK!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Ja, ik?? Jeg elsker dem virkelig også. De er ret vilde, men absolut på den gode måde 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du har virkelig den fedeste stil. Elsker måden du mixer farver og mønstre i dine outfits på!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LINKS I LIKE