KAN VI TALE LIDT OM #32

giphy

Metrologernes (eller vejrværterne, om man vil) overforbrug af ordet “hæderligt”. Vejret bliver sjældent godt, fint, rart eller dejligt længere. Det bliver bare “hæderligt”. Ikke at det generer mig, jeg forstår det bare ikke helt.

At der rent faktisk findes en instagramprofil, dedikeret til mad med blomkål og alle de muligheder den herlige grøntsag har. TAK.

De der rullekurve, som efterhånden findes i samtlige supermarkedet. Jeg er altså aldrig blevet gode venner med dem og ender evigt og altid med at vælge den, hvor det ene hjul ikke virker eller den der larmer åndssvagt meget.

Om det virkelig kan passe, at der ikke er noget, der har opfundet en perfekt løsning til opbevaring af krydderier. Jeg har alle mine i små glas eller i bøtter i deres originale poser. Det fungerer, men er ikke optimalt. Hvis der skulle sidde nogle med en iværksætter drøm, så tror jeg måske at der er et marked for den slags 😉

Lidt mere opbevaring. Hvem gider lige at opfinde en perfekt løsning til opbevaring af smykker, når man rejser. Hver gang jeg kommer hjem, ender jeg med at bruge flere timer på at løse alle de knuder, som mine mine halskæder har slået rundt om mine øreringe og ringe.

At den her kjole formår at kombinere det smukkeste snit og den smukkeste farve.

At Søstrene Grene aldrig har det man skal bruge når man skal bruge det. Jeg synes f. eks altid, at jeg ser de fineste paptallerkener, plastikkrus og andre festlige pynteting, men når jeg så en sjælden gange skal bruge den slags, så er det ikke lige en del af sortimentet.

At det her slags bælte/corset vist nok bliver ret hot her til efteråret. Jeg forstår det ikke helt (endnu). Lur mig om jeg ikke render rundt med et om et par måneder #bloggerlife.

Den her dessert. Vandmelon med en skal af flødeskum og nødder – det er alligevel ret godt tænkt og ser virkelig lækkert ud.

At Gina Tricot bliver VED med at fyre den af med fine ting. Se nu bare den her, som jeg har spottet i deres “kommer snart-sektion”. Hvornår er snart??

Feel free to share
Facebook
Pinterest
Email
Abonner
Giv besked om
6 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments