NYT SPISEBORD (FINALLY)

KAN VI TALE LIDT OM #32

giphy

Metrologernes (eller vejrværterne, om man vil) overforbrug af ordet “hæderligt”. Vejret bliver sjældent godt, fint, rart eller dejligt længere. Det bliver bare “hæderligt”. Ikke at det generer mig, jeg forstår det bare ikke helt.

At der rent faktisk findes en instagramprofil, dedikeret til mad med blomkål og alle de muligheder den herlige grøntsag har. TAK.

De der rullekurve, som efterhånden findes i samtlige supermarkedet. Jeg er altså aldrig blevet gode venner med dem og ender evigt og altid med at vælge den, hvor det ene hjul ikke virker eller den der larmer åndssvagt meget.

Om det virkelig kan passe, at der ikke er noget, der har opfundet en perfekt løsning til opbevaring af krydderier. Jeg har alle mine i små glas eller i bøtter i deres originale poser. Det fungerer, men er ikke optimalt. Hvis der skulle sidde nogle med en iværksætter drøm, så tror jeg måske at der er et marked for den slags 😉

Lidt mere opbevaring. Hvem gider lige at opfinde en perfekt løsning til opbevaring af smykker, når man rejser. Hver gang jeg kommer hjem, ender jeg med at bruge flere timer på at løse alle de knuder, som mine mine halskæder har slået rundt om mine øreringe og ringe.

At den her kjole formår at kombinere det smukkeste snit og den smukkeste farve.

At Søstrene Grene aldrig har det man skal bruge når man skal bruge det. Jeg synes f. eks altid, at jeg ser de fineste paptallerkener, plastikkrus og andre festlige pynteting, men når jeg så en sjælden gange skal bruge den slags, så er det ikke lige en del af sortimentet.

At det her slags bælte/corset vist nok bliver ret hot her til efteråret. Jeg forstår det ikke helt (endnu). Lur mig om jeg ikke render rundt med et om et par måneder #bloggerlife.

Den her dessert. Vandmelon med en skal af flødeskum og nødder – det er alligevel ret godt tænkt og ser virkelig lækkert ud.

At Gina Tricot bliver VED med at fyre den af med fine ting. Se nu bare den her, som jeg har spottet i deres “kommer snart-sektion”. Hvornår er snart??

6 kommentarer

 • Laura

  Når jeg er ude at rejse, transporterer jeg altid mine smykker i den der runde pink Jane Kønig-boks. Der kan man tage “puden ud” og så ligge halskæde-snoren nede i boksen og vedhænget kan man ligge i puden (ligesom smykkerne ligger hvis man bestiller noget fra Jane Kønig). Jeg bruger ihvertfald ikke længere tid på at vikle mine halskæder og ringe fra hinanden 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det var dælme også en god idè. Jeg har mange af de æsker liggende, så det skal da klart udnyttes <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Hej Mie, en løsning på halskædeproblemet kan fixes sådan her: https://www.google.dk/search?biw=1396&bih=689&tbm=isch&sa=1&q=straw+necklace+travel&oq=straw+necklace+travel&gs_l=psy-ab.3..0i8i30k1.64.1055.0.1738.4.4.0.0.0.0.243.243.2-1.1.0….0…1.1.64.psy-ab..3.1.241.7q1FtxIxDnw#imgrc=XXs_EdJOFbakkM: 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   SHIT det var smart. TAK 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Johanne

   Jeg skulle lige til at foreslå sugerøret 🙂 Det er SÅ smart, jeg gør det altid når jeg rejser 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Kirstine

   Det er SÅ smart. Det må jeg prøve næste gang 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYT SPISEBORD (FINALLY)