FREDAGSHILSEN

SAVED ITEMS: ASOS

saved-kopiReklamelinks: 1. HERE 2. HERE 3. HERE 4. HERE 5. HERE 6. HERE 7. HERE 8. HERE 9. HERE

Det er blevet lørdag og det betyder selvfølgelig Saved Items og som I kan se, er det igen med ASOS i hovedrollen. I går, da jeg havde en aften med me-time og hygge, slog jeg lige et smut hen på webshoppen. Før jeg vidste af det, havde jeg tilføjet over 15 nye pæne ting til min Saved Items-mappe og de 9 pæneste af dem, ser I her.

Det er 100 år siden, at jeg sidst har klikket noget hjem fra ASOS, men nu kunne jeg godt finde på at strikke en lille sensommer-pakker sammen. Hvis det skulle ske, så kommer den fine pastelfarvede t-shirt (nummer 7) og de seje leopardsko (nummer 6) helt sikkert med. Skoene gad jeg virkelig godt at se i virkeligheden, for de ser næsten så pæne ud, at det er for godt til at være sandt. Især når man tager prisen i betragtning.

Kan I have en skøn lørdag derude <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAGSHILSEN