EN POWERPUFF-KJOLE OG MODEUGE

17 FANTASTISKE ACCESSORIES

ac

Reklamelinks: 1. &Copenhagen 2. Miu Miu 3. & Other Stories 4. &Copenhagen 5. Monki 6. &Copenhagen 7. & Other Stories 8. & Other Stories 9. & Other Stories 10. Gina Tricot 11. Boozt 12. & Other Stories 13. Monki 14. Boozt 15. Weekday 16. Weekday 17. & Other Stories

Accessories er noget af det bedste jeg ved og er sådan noget, som jeg aldrig kan få nok af. Tænkt engang, at man bare kan hoppe i et helt simpelt outfit i en helt simpel farve og så alligvel gøre det til noget særligt, ved hjælp af de rigtige accessories. Lige i dèt tilfælde, mener jeg selvfølgelig ikke med et Iphone cover eller en notesbog, men med det rigtige bælte, tørklæde, taske eller sko, kan man virkelig gøre en forskel.

Min yndlings-accossorie, er selvfølgelig tasker og den der fantastiske Gucci-taske, som jeg er i gang med at spare op til, var selvfølgelig også kommet med i collagen, hvis det ikke var fordi jeg snart har nævnt den 100 gange herinde.

Hvis nogen af jer synes, at I kan genkende den fine hue fra Gina Tricot, så er det måske fordi jeg havde den på, på samtlige billeder herinde, sidste vinter. Dog bare i lyserød. Jeg er SÅ glad for at de laver den igen i år og så endda i min nye yndlingsfarve. Det må næsten være et tegn.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave some love

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN POWERPUFF-KJOLE OG MODEUGE